Husi vagy nem husi? (beszélgetés)
Miért akarsz kövér vénasszony lenni? Hogy ne látsszanak a ráncaid? :D
Szerintem a kor meghozza a hízást is (sajnos tapasztalat).
:DDDD
Áh, nem hiszem azt! Ebben nem lehet szabályokat felállítani, tudom, de az ilyen típusú nők azoknak a pasiknak tetszenek jobban, akik az ellenpólus, vagyis nem konditeremszökevény, sem kifejezetten sportos, de lenyűgözi egy erős nő. A többieknek nem jön be, noha nem nagyon érdekel ez egy nőt, aki így néz ki. Pont hogy azért választ valaki ilyen sportot mert a nőiessége ettől még nem szenved csorbát hiszen nagyon jól tudja, hogy ki az, akinek ez bejön és ki az, akinek nem, ez csak saját maga által támasztott elvárás, hogy ő így nézzen ki. Te ne akarj ilyen lenni mert nálad nem belső késztetés, meg a szerelmednek nem így tetszettél meg. Elég leadni a felesleget, amitől jobban fogod érezni magad, és minden rendben lesz;)))
Óóóóó, ez szuper!
Akkor még hátradőlök néhány évtizedre:D
Értem. Tehát a túlsúlyoddal van bajod.
Azzal nincs, hogy írod: "olyan pasikkal vagyok együtt mindig akik kritizálnak és beszólnak, h kéne fogyni." Az tehát nem gond, hogy bunkókkal veszed körül magad, de nincs annyi önbizalmad, hogy túlsúlytól függetlenül elküldd őket a sunyiba.
Érdekes.
Mármint félsz, hogy EZ a nő megveri a szerelmedet???:D
Mert mi másért?
Mindenféle alakú nő tetszik valakinek. Hülyeség azt mondani, hogy csak az tetszik, akin van fognivaló vagy csak az, akin nincs, stb. Mert annyira különbözőek az ízlések. Úgyhogy nem veled van a baj, hanem a pasijaiddal vagyis ne te fogyjál/hízzál a pasikhoz, hanem olyanokkal foglalkozz csak, akinek te vagy a zsánere, ennyi.
Szerintem mindenkinek az a súly a legjobb, amivel a legegészségesebb, tehát ez testalkatfüggő is, viszont az egészséges kinézet vonzó, az egészségtől kicsattanó nő vonzó, legyen az 40 kilós vagy legyen molett, ami az ő alkatához leginkább passzol, ami mellett a leletei a legjobbak az lesz a jó, és ennyi. Akiknek pedig ez bejön, az nem fog beszólni semmit. Pl igenis vannak pasik akik az anorex nőkre buknak, vannak, akiknek a molettek tetszenek, nincs egy adott típus, hogy mindenki úgy nézzen ki és csak az a szép.
Ha mind egyformák lennénk, az elég nagy baj lenne.
nem az a lenyeg, hogy jo-e, ha husi vagy, sok ferfi szereti a vekony, karcsu noket, sok pedig a husikat
nagyon taho az, aki kritizalja a kulsodet, nem ertem, miert vagy ilyen pasikkal. nem is tarthat sokaig egy ilyen kapcsolat, nem is kapcsolat. lehet, hogy csak keszseges vagy es probalsz mindent megtenni egy tahonak, az kihasznalja, mig nem jon szamara jobb
egy normalis ferfi nem kritizal, hanem dicser, hiszen azert van veled, mert ugy tetszel, ahogy vagy. ha nem tetszel, akkor nincs veled
Úgy tűnik van remény!
Én minden nap 4-kor kelek, meditálok a kávém mellett, bekocogok a melóba. Na ez nekem fél 7-kor kezdődik:D és persze a személyi edzőm a főnököm. Szeretem a rizst és a csirkét, na meg a tojást is. De egy kicsit előbb le kellene feküdnöm....:DDD
Hát az! De 80 éves!
Jó, lehet van benne egy kis photoshop is:D
További ajánlott fórumok:
- "husi vagy nem husi"?
- Husi vagy átlagos?
- Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig?
- Az igaz, hogy aki husisabb testalkatú, annak nem kell szedni fehérje turmixot?
- A hullahop karika oldalról viszi le a husit, vagy a hasamról is?:)
- Holnara pácolok sertés husit mustárral és flekken porral grillezéshez.Leszokták előtte sozni a husit vagy csak akkor ha már grillezük?