Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig? (tudásbázis kérdés)
Ha abból a szempontból kérdezed, hogy megromlik-e: hát nem romlik meg másnapig. A bacikat a forró olaj majd elpusztítja.
Azonban tényleg nem olyan finom, mint a frissen panírozott, nem olyan "friss ízű", nem olyan ropogós.
Én is így gondolom!!
El fog ázni a panír!
Jó volt nevetni a meglátásodon!
Nekem eza nap poénja! :-DDD
Inkább tegyed fokhagymás tejbe, hagyd benne másnapig - akkor leitatod a levet, paprikás lisztbe forgatod és sütöd! így lesz belőle vasi pecsenye.
Sütőben is lehet: áztatás a fokhagymás tejben, utána paprikásliszt, be a tepsi aljára, tejföllel bőven beborítod, reszelt sajttal megszórod. Sütés után majdnem olyan, mint a rántott husi.
Így kibírja a várakozást.
"nem várok holnapig, holnapig, jó ha kibírom fél hatig" Már bocsi az ősrégi Zalatnay idézetért.
Várhatsz a husika sütéssel akármeddig, csak vedd figyelembe, hogy a panír elázik és a hús olyan lesz, mint a szottyadt csizmatalp. A jóhír az, hogy ehhez a fagyasztónak semmi köze, fiss húsból is pont olyan lenne.
Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy még aznap süsd meg. Valóban a fagyasztott hús nem egyenlő a friss hússal - bár ezt biztosan te is tudod. A frissen panírozás fontosságával is maximálisan egyetértek, plusz biztosan hallottál arról is, hogy ha a húst előre megsózod, attól csak kemény lesz...
Bár szerintem már idejét múlt a topic témája, és azóta már többször is süthettél husit, de azért leírtam az észrevételem, hátha később más is idetéved ;-)
Ne panírodb be mert a hűtőben a zsemlemorzsa megpuhul ,a panírozást mindig frissen kell készíteni ,és rögtön sütni
egy vendéglátós
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Melyek azok a készételek, amelyek birják a fagyasztást és felengedést?
- A fagyasztóból kivett húst (nemrég olvadt ki) vissza lehet fagyasztani?