Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig? fórum

Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig? (tudásbázis kérdés)


1 2
45. supin (válaszként erre: 43. - Vicky_)
2008. júl. 10. 11:17
Nekem sem romlott meg.
44. vicky_ (válaszként erre: 43. - Vicky_)
2008. júl. 10. 09:29
akarom mondani: sosem romlott meg
43. vicky_
2008. júl. 10. 09:28
Én már többször is így csináltam, és még sosem volt romlott meg. Ha egy kicsit mégis átázik a panír, sütés előtt még egyszer bele szoktam forgatni zsemlemorzsába.
2008. júl. 10. 08:05

Ha abból a szempontból kérdezed, hogy megromlik-e: hát nem romlik meg másnapig. A bacikat a forró olaj majd elpusztítja.

Azonban tényleg nem olyan finom, mint a frissen panírozott, nem olyan "friss ízű", nem olyan ropogós.

41. weberkitti (válaszként erre: 35. - Bejusbaby)
2008. júl. 9. 21:53

Én is így gondolom!!

El fog ázni a panír!

40. lufi
2008. jún. 15. 07:33
A legegyszerűbb, ha már eleve úgy rakod a husit a fagyasztóba, hogy bepanírozod. Így amikor enni akartok belőle, csak kiveszed és már sütheted is.
2008. jún. 15. 06:55
Miért ne várhatnál,nem lesz semmi baja,mert a só tartósítja.
38. Kiss Ildikó (válaszként erre: 9. - 7130b15964)
2008. jún. 14. 23:52

Jó volt nevetni a meglátásodon!

Nekem eza nap poénja! :-DDD

2008. jún. 14. 22:07
megsutheted ha kienged
2008. jan. 25. 11:35
belehet panizrozni, a so kivetelevel minden fuszert rarakhatsz es kell is ahhoz, hogy az izeket atvegye a hus, es tedd sutesig a hutobe, semmi baja nem lesz- en igy szoktam es mukodik
2007. aug. 30. 09:15
Szerintem ne panírozd be, különben levet enged és elázik.
34. gerna
2007. aug. 25. 20:14
Jaaa, sózni is kell!
33. gerna
2007. aug. 25. 20:14

Inkább tegyed fokhagymás tejbe, hagyd benne másnapig - akkor leitatod a levet, paprikás lisztbe forgatod és sütöd! így lesz belőle vasi pecsenye.

Sütőben is lehet: áztatás a fokhagymás tejben, utána paprikásliszt, be a tepsi aljára, tejföllel bőven beborítod, reszelt sajttal megszórod. Sütés után majdnem olyan, mint a rántott husi.


Így kibírja a várakozást.

2007. aug. 25. 19:04
én is szoktam ilyet csinálni, de nekem panírozva már nem enged levet:/
31. LoLiNa
2007. aug. 24. 07:22
lehet várni, de mint írták elöttem páran, levet enged. ne panírozd be ,max sütés elött:)
2007. júl. 28. 23:45

"nem várok holnapig, holnapig, jó ha kibírom fél hatig" Már bocsi az ősrégi Zalatnay idézetért.

Várhatsz a husika sütéssel akármeddig, csak vedd figyelembe, hogy a panír elázik és a hús olyan lesz, mint a szottyadt csizmatalp. A jóhír az, hogy ehhez a fagyasztónak semmi köze, fiss húsból is pont olyan lenne.

29. halimo
2007. júl. 2. 13:45
Én nem várnék vele holnapig:-)
2007. júl. 2. 10:55
Engem az anyu úgy tanított,hogy a karajt,vagy a disznóhúst,mihelyt besózod,rögtön panír és be az olajba.Azért,mert külömben levet enged és rágós, száraz lesz.Ha csirkét rántassz ,akkor azt vissza lehet tenni,mert ment szárad ki,persze mindenképp jobb frissen kisütni,mert úgy az igazi.
2007. jún. 18. 14:36
Nem. Sokat veszít az ízből.
26. vronie
2007. jún. 18. 14:35

Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy még aznap süsd meg. Valóban a fagyasztott hús nem egyenlő a friss hússal - bár ezt biztosan te is tudod. A frissen panírozás fontosságával is maximálisan egyetértek, plusz biztosan hallottál arról is, hogy ha a húst előre megsózod, attól csak kemény lesz...

Bár szerintem már idejét múlt a topic témája, és azóta már többször is süthettél husit, de azért leírtam az észrevételem, hátha később más is idetéved ;-)

25. Nike (válaszként erre: 24. - Szanád)
2007. jún. 9. 19:23
Másnaposan nekem sem az igazi, azért jött létre ez a TB kérdés:) Ha mégis muszáj, mikró helyett sütőben szoktam átmelegíteni.
24. szanád (válaszként erre: 23. - Nike)
2007. jún. 9. 19:09
mert már nem lesz olyan jó ha megsütöd,én a rántott húst csak frissen szeretem,még azt sem szeretm amikor másnap mikróban felmelegítem...már nem olyan jó rajta a panír
23. Nike (válaszként erre: 20. - Szanád)
2007. jún. 9. 19:06
Ez már sajnos elkésett, legközelebb megfogadom, de miért baj, ha megpuhul?
22. Nike
2007. jún. 9. 19:05
Hát, megsütöttem a husit, csak azt nem tudom, holnap mi lesz az ebéd...rajzanak a friss hús körül a pasik:)))
2007. jún. 9. 17:20
a lényeg, hogy nem szabad visszafagyasztani
2007. jún. 9. 16:46

Ne panírodb be mert a hűtőben a zsemlemorzsa megpuhul ,a panírozást mindig frissen kell készíteni ,és rögtön sütni

egy vendéglátós

19. d@nu (válaszként erre: 13. - Nike)
2007. jún. 9. 14:16
És ha nem rántod, hanem sütőben sütöd? Az is finom és másnaposan jobb, mint a paníros.
18. 7130b15964 (válaszként erre: 15. - 1a50c86bb0)
2007. jún. 9. 13:11
Nem szoktam fagyasztani, csak nagyon ritkán és akkor is általában kész ételt. Annyira egyébként nem kell beszarni a nyershústól egy kismamának sem, csak oda kell figyelni a higiéniás előírásokra (de azokra, akkor is, ha valaki nem kismama).
17. Nike (válaszként erre: 14. - 7130b15964)
2007. jún. 9. 13:07
:)))
16. 1a50c86bb0 (válaszként erre: 15. - 1a50c86bb0)
2007. jún. 9. 13:04
*hasonloan
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook