SOTE 2. számú nőgyógyászati klinikán kihez érdemes menni? (beszélgetés)
Sziasztok!
Segítséget, tippet szeretnék kérni: aki szült vagy volt vizsgálaton itt, ha megírná,hogy melyik nőgyógyász/ szülész-nőgyógyász orvossal van jó tapasztalata SOTE 2. számú nőgyógyászati klinikán, az nagy segítség lenne nekem.
Név szerint kihez érdemes, és kit érdemes elkerülni?
Második vetélésemen vagyok túl (2 hete) sajnos, és eddig magán nőgyógyász orvosokhoz jártam csak mióta Bp-en élek. Amíg nem terveztünk gyerkőcöt a párommal, rendben is volt. De így a terhességeim körüli gondok közben kiderült,hogy fontos lenne,hogy legyen állami intézményben is orvosom. Főleg, hogy most a 2ik után végre lesz jó pár vizsgálat (1. vetélés után sajnos lepattinott az akkori nődokim), ami magán úton rendezve azért nem lesz kevés pénz.
Ráadásul a magánorvosok, akiknél jártam eddig, vagy nem voltak annyira alaposak, vagy szakmailag nem volt akkora tapasztalatuk azt éreztem.
A második vetélés utáni kontrollra is már SOTE 2-re szeretnék bemenni (oda tartozom területileg).
Nagyon szeretném, ha végre sikeres terhességem is összejönne (szülni is oda kellene menjek), de nem tudom kihez érdemes a kiviszgálásokra, és terhes-gondozásra járni itt, ha szakmailag megbízható, és mellette segítőkész orvost szeretnék.
Segítsetek, kérlek. Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek megtalálni a megfelelő nőgyógyászt (Szt.István vagy SOTE)
- A SOTE I. sz. Nőgyógyászati Klinikán hol történik a vérvétel?
- Sote I. Klinikán (v ha vki tud a 8kerben)JÓ nőgyógyászt keresek.NEM terhesség/szülés ügyben. Tudnátok ajánlani?
- Mikor van rendelés a SOTE II. nőgyógyászatán?
- Mi a rendelési idő a SOTE II. Szülészeti és Nőgyógyászati ambulancián?
- Sote II.-n ismer valaki lelkiismeretes nőgyógyászt?