Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mitől lett rongy állagú a 4 tojásos száraztészta főzés után? fórum

Mitől lett rongy állagú a 4 tojásos száraztészta főzés után? (tudásbázis)


10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Libikóka)
ma 17:57
Ugye? Nekem is olyan lett mint a csiríz, fele leragadt a többi meg takony állagú lett. Na én inkább ezen nem spórolok.
9. libikóka (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:39

Sajnálom,,nemrég egy csomag leves tésztát dobtam ki .

Lisztes kása lett.🙃

8. Hansika (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:15

Jól főzök, szívesen meg vendégelnélek :)


szivesen a szavadon fognälak..-)

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Hansika)
ma 17:08
<3
6. Hansika (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:06

megdumältuk...

ha legközelebb pestre repülök, felkereslek...

dobd ät privibe a cimed, ok?

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Hansika)
ma 17:02
Jól főzök, szívesen meg vendégelnélek :)
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Libikóka)
ma 17:01
Az alja meg leragadt :) Pedig addig főztem mint amit írt, de ez borzalmas :-)
ma 16:54

gyermelyit mär ettem es izlett...

a te föztödet nem ismerem...

2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:54

Túlfőzted.

Megesik.

Tegnap vettem ezt az olcsóbb kategóriájú 4 tojásos tésztát, 40 éve főzök de ilyen rosszat életemben nem csináltam. Tettem olajat a vízbe de egy taknyos és rongy állagú valamit kotyvasztottam belőle. Inkább megveszem a minőségit, mert ez ehetetlen. Vagy én rontom el? A Gyermelyi a legjobb?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook