Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mitől lett rongy állagú a 4 tojásos száraztészta főzés után? fórum

Mitől lett rongy állagú a 4 tojásos száraztészta főzés után? (tudásbázis)

márc. 2. 01:21
sok fele teszta van biztos otthon is es erdemes a dragabbat venni.nekem is/naponta szinte tesztas etel van/mire kitapasztaltam,hogy melyik teszta fajta a legjobb.
22. asztanaviszta (válaszként erre: 13. - Channa*)
márc. 1. 13:53

Ez nem főzés tudás, vagy nem tudás kérdése.

Én több, mint 45 éve főzök, többek szerint nem is rosszul.

De én is jártam már hasonlóan tésztával.

márc. 1. 13:50

bekeszitettem a melleny zsebembe az ezüst etkeszletemet...

aki akar, az ebböl is ert....-)

20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Xochipilly)
márc. 1. 13:46
Durum tészták jók, azokat én is szeretem.
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Channa*)
márc. 1. 13:45

Igen..tudjuk te mindent is....

Egyáltalán nem érdekel hogy te mit hiszel, én meg az állandó mindenhez is tudsz mit írni dolgokat nem hiszem el neked. Ennyi röviden :)

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Érdekes73)
márc. 1. 13:43
Köszönöm!
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Csemár)
márc. 1. 13:43
Nem tudom :-) De borzasztó lett, ha minőségi tésztát veszek az tökéletes lesz, most jártam így először :)
márc. 1. 10:49
Kevesebb főzés után fedővel takarás után 10 perc múlva szűrés.
15. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 1. 09:59
Túlfőzted?
márc. 1. 09:15
ami erdekes en tesztat fozok szinte naponta,de ahany teszta/rengeteg fele van itt/van igy a fozesi ideje sem egyforma.nekem sosem volt gondom itt a teszta fozesevel.
13. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 1. 08:33

Sosem veszek gyermelyit, mert túl drága és pont olyan, mint a lidl-ben vagy pennyben kapható olcsóbb.

Lassan, én is 40 éve főzök. Mindig azt mondom, hogy nem vagyok konyhatündér. Nem azért, mert rosszul főzök, hanem azért, mert nem szeretek főzni.

Te viszont, írhatsz bármit. Ha a 40 éves főzőtudományod ellenére kifog rajtad egy tészta kifőzése, akkor nehezen hiszem el, hogy tudsz főzni. Addig főzted, ami rá van írva? És még meg is kérdezed....

Forrásban lévő vízbe kell beletenni, kavargatni, esetleg ellenőrizni, hogy megfőtt e, majd leszűrni.

Hiába írják rá, hogy 10 percig kell főzni, ha elég neki 3 perc. Ezért kell megnézni gyakran.

Hááát, nem tudsz főzni;)

12. xochipilly (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 1. 07:50
Újabban 540 Ft-ért veszek durumtésztát, abból sem lesz csiriz ha néha megkeverem és stopperrel mérem a 8 percet míg elkészül 😄
márc. 1. 00:44
tesztafozesnel az olaszok csak max ha spagettit foznek ki/egybe es nem eltordelve/tesznek pici olajat a teszta fozovizebe!
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Libikóka)
febr. 28. 17:57
Ugye? Nekem is olyan lett mint a csiríz, fele leragadt a többi meg takony állagú lett. Na én inkább ezen nem spórolok.
9. libikóka (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 28. 17:39

Sajnálom,,nemrég egy csomag leves tésztát dobtam ki .

Lisztes kása lett.🙃

8. Hansika (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 28. 17:15

Jól főzök, szívesen meg vendégelnélek :)

szivesen a szavadon fognälak..-)

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Hansika)
febr. 28. 17:08
<3
6. Hansika (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 28. 17:06

megdumältuk...

ha legközelebb pestre repülök, felkereslek...

dobd ät privibe a cimed, ok?

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Hansika)
febr. 28. 17:02
Jól főzök, szívesen meg vendégelnélek :)
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Libikóka)
febr. 28. 17:01
Az alja meg leragadt :) Pedig addig főztem mint amit írt, de ez borzalmas :-)
febr. 28. 16:54

gyermelyit mär ettem es izlett...

a te föztödet nem ismerem...

2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 28. 16:54

Túlfőzted.

Megesik.

febr. 28. 16:47
Tegnap vettem ezt az olcsóbb kategóriájú 4 tojásos tésztát, 40 éve főzök de ilyen rosszat életemben nem csináltam. Tettem olajat a vízbe de egy taknyos és rongy állagú valamit kotyvasztottam belőle. Inkább megveszem a minőségit, mert ez ehetetlen. Vagy én rontom el? A Gyermelyi a legjobb?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.