Szerintem is a liszt. Amikor teljes kiőrlésű lisztből kavart nokedlit nem főztem ki, csak beraktam a hűtőbe, az zöldült be, én is kidobtam. Ha megfőzöm, akkor a maradék már nem zöldül.
Nekünk nem szokott megzöldülni. Igaz számomra egy nap is túl sok a tojásos nokedliből. Ezt a kaját már csak utolsó menedékként készítjük, ha egyikőnknek sincs semmi ötlete.
A tojás lesz zöld,ha túlsütöd vagy főzöd, jelen esetben sütöd,a keletkező vas-szulfid,ami zöld színű.
Csináld azt, hogy nem a teljes mennyiségre ütöd rá a tojást és hagyjad szottyosan,ne legyen száraz. A hőtöl így is megsül rajta a tojás,ha elzárod alatta a főzőlapot.Én mindig így csinálom és sosem zöld.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.