A SOTE I. sz. Nőgyógyászati Klinikán hol történik a vérvétel? (tudásbázis)
Csak a vizsgálatkérőt kérik el.
Én 10 előtt sose jutok fel mert addigra végzek a dokimnál és UH-n kb. akkor már senki nem szokott előttem lenni. ;)
eleg, igen.
en eddig barmikor voltam 5 perc alatt vegeztem.
szerintem 8-9 korul teljesen jo ha odamesz.
Igen! :)
Pénteken ha mész UH-ra kérdezd meg az ultrahangost, hogy a számított kor alapján szerinte mikor lenne optimális.
Aztán a terhes ambulancián kérsz időpontot és kiadják a csekket illetve én kaptam hepatitis vizsgálatkérőt is...
szia. :)
koszonom, en is orulok nektek. megnyugtatoan telik az ido!
elore kiadjak ezt a csekket? mert penteken megyek be a sotera uh-ra, es akkor elkernem es befizetnem hogy ne legyen ezzel gond.
Szia!
A-aaa! Először időpontot kell kérni a terhes ambulancián. Ott adnak egy csekket azt postán befizeted és viszed az időpontra ahol először UH van és csak aztán az UH lelet birtokában a vérvétel.
Örülök hogy minden oké és ti is itt tartotok! :)
De ha még nincs vizsgálatkérőd akkor nőgyógy v. terhes ambulancia a földszinten. Ott adnak papírt és azzal kell felmenni.
Milyen vizsgálat lesz ha nem vagyok túl indiszkrét?!
sziasztok
esetleg a kombinalt szuresrol van infotok?
hol szokott lenni a 12 hetes uh, azzal egyidoben felmegyek a 2.ra vervetelre is, vagy hogy zajlik ez?
hol kell fizetni?
semmit nem tudok
koszonom
További ajánlott fórumok:
- Ki ismeri Dr. Szabó István nőgyógyászt a II. női Klinikán?
- Dr. Gönczi Judit nőgyógyász adhat ki vérvételre laborkérőt?
- Sote I. Klinikán (v ha vki tud a 8kerben)JÓ nőgyógyászt keresek.NEM terhesség/szülés ügyben. Tudnátok ajánlani?
- Szegedi Nőgyógyászati Klinikán lehet adott nőgyógyászhoz kerülni, ha jelzem a "bejelentkezésnél" (egy ismertebb dokihoz is)?
- Róbert K. klinikán melyik nőgyógyászt ajánlanátok?
- A II.számú Nőgyógyászati Klinikán holnap lesz vérvétel?