Dr. Gönczi Judit nőgyógyász adhat ki vérvételre laborkérőt? (tudásbázis)
Az sztk S orvosom tudott fogadott időben, így kiadta és meg volt labor. Mondta az orvosom, hogy szívesen gondoz míg terhes vagyok, de a szülésnél nem tudja,hogy mi lesz mert januártól változik sok minden. Ugye arra értette,hogy megszűnik a hálapénz...
Ilyet mondhat? Utólag gondolkodtam el rajta, hogy akkor nem fogja a szülést levezetni,hanem akihez kerülök akkor éppen ő fogja?
A szent 4-es😂
Lázmérés és a 3 kérdés😂
2021. január 1-től kötelező az e-beutaló / amúgy máshogy eddid se tudtunk beutalót írni, mert csak eeszt-én keresztül engedte/.
2021. december 31-ig minden, az EESZT útján kiállított beutaló esetében kötelező papíralapú igazolást készíteni, és azt a beteg részére átadni.
A cikket, amit linkeltem, tegnap frissítették. Igaz, a járványt így sem említik benne.
Észszerűnek tűnik, amit írsz, de akkor a tájékozatás lemaradt a valóságtól.
Szia,
igen, adhat ki magán nőgyógyász laborkérőt,
nekem mindig ő adott :-)
Minden jót!
Annyit találtam, hogy létezik e-beutaló is, azaz eleve nem kell odamenni a papírért.
Ezt az orvosoddal telefonon is meg tudod beszélni.
De nem értem a kérdést, a vérvételre mindenképp oda kell menned a laborba, egy reggeli időpontban. Azt meg tudod oldani?
Sziasztok!
Sajnos nem tudok nappal eljutni a nőgyógyászhoz a vérvétel miatt..11 hetes vagyok. Úgy tudom,hogy a 12.het előtt meg kell lennie a vérvételnek. Október végén lesz még ,hogy 3 hónapja vagyok a munkahelyemen és még nem szeretném mondani,hogy babát várok.
Ezért is szeretném tudni,hogy magán nőgyógyász adhat e ki laborkérőt.
Válaszokat előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Mi a véleményetek Dr. Panka Tibor nőgyógyászról? Pécsiek!