Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Milyen tapintásra a nyak? fórum

Milyen tapintásra a nyak? (beszélgetés)

ma 17:24
Akkor se, ha a bőr alatt az egész nyak koncisztenciája ilyen? Nem üres belül senkinek. Porcokat, inakat, mirigyeket ki lehet tapintani. Ha simítom, nekem is sima, ha erősebben tapogatom, érezni mindent.
ma 17:22
Ja persze. :D
ma 17:11
O soha nem felejtette el a szuetesnapom 9 even keresztul.
13. Lady Lavender (válaszként erre: 12. - Lady Lavender)
ma 17:09
Es bassza meg, meg a 30-at se toltotte be!
ma 17:07
Hulyeseg volt a kerdes. De amugy letapiztam regen a volt baratom honaljat. Es elzavartam orvoshoz. Egy evre ra meghalt. Sok sikert!
11. babyapocakban (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:46
Csomók, rizsszem formájú dudorok nem normálisak. Ilyet nem tapinthatsz, főleg többet. Fordulj orvoshoz!
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Lady Lavender)
ma 16:21
Mind a 30 egyszerre?
9. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - K-né Zsóka)
ma 16:06
Agybaromsaghoz kell menni neha.
ma 16:04
Valoszinuleg bedagadt a n t irokcsomod, mert taknyos voltal
ma 16:02
A vegen egy orvos kot ki. Arrol lehet felismerni. Es ha tenyleg rak, akkor wgy even belul temetsz, pedig neki kellett volna megelni a 30-at elotted.
ma 15:35
Te vagy a múltkori kérdező, aki nem tudta a manduláját tapintja-e vagy sem? Nem értem miért nem mész orvoshoz. Menj el, kérdezd meg tőle, hagyd, hogy megtapogassa, ne itt kérj tanácsot. Nem orvosok vagyunk!
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Channa*)
ma 15:01
Szalag, inak, porc, mirigyek? Üres?
4. Channa* (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:51

Átnyomkodtam. Teljesen sima. Sehol egy dudor és semmi.

Sem belül, sem kívül.

Ha te érzel valamiket, akkor mutasd meg orvosnak!

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Tumbo2)
ma 14:41
De a bőröd alatt mit érzel, ha átnyomkodod?
ma 14:32
az enyém merev.
Mit kell érezni a nyakon normális esetben? Én szinte mindenhol csomókat, rizsszemeket érzek, ott is, ahol nincs nyirok. Simának kellene lennie?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook