Minden reggelre elfekszem a nyakam, milyen párnát ajánlanátok ami megfizethető? (tudásbázis)
Én memóriahabos párnát használok.
[link] Nem pont ezt, csak azért mutatom mert azok nem jók amiknek a felületén bemélyedés van. Az enyémen nincsen. Ha ráfekszek és a párna széle a nyakam alatt van, a vállam nincs rajta, akkor a gerincem teljesen egyenes alvás közben. A nyakam nem tekeredik ki és fájdul meg. Én a dormeónál vettem de ott már nincsen, de nagyon hasonlót kaphatsz pl. a Yisk-ben is.
Én nem a párnát javaslom, hanem inkább a mozgást.
Azaz tornázz! Végezz hátizom erősítő gyakorlatokat, nyújtózkodj sokat és figyelj a tartásodra!
Nem kell különleges párna. A lényeg, hogy a nyakadat is feltámaszd. Kispárnát is lehet úgy a fejed alá tenni, hogy a nyakad alatt is legyen.
Ugyan is, legtöbbször azért feküdjük el a nyakunkat, mert a fejünk párnán van, a hátunk az ágyon, a nyakunkat meg a levegőben tartjuk egész alvás alatt.
Én csak sima kispárnán alszok, amit úgy teszek a fejem alá, hogy a fejem alatt laposabb, a nyakam alatt vaskosabb.
Évente, talán egyszer alszom el a nyakam. És bár sokat forgolódok állítólag, de a párna a nyakam alatt marad;)
Jó kérdés...kb 12 db van, mind más fazon, anyag, töltet.
Szerintem: a henger hanyatt jó. Anatómiai hanyatt, oldalt, de ha memóriahabos, és hajlamos vagy izzadásra, belefulladsz. Ha nem memóriás, kemény. Az igazi toll meleg, többiek, úgymint műszál golyó, habszivacs említést sem érdemelnek. Lelapulnak hamar, formájukat vesztik. Erre nem megoldás, hogy akkor kettőt teszek egymásra, mert olyan érzetet kelt, mint a tégla.
Most kedvenc a patkó alakú, de ez is tud kemény lenni.
Átlagosan évente veszek egyet.
Szia!
Nekem eddig még nem gurult el🤔, igaz én nem sokat forgolódok.
Szia!
Köszi! A hengerpárna nem gurul el alvás közben? Mert én sokat forgólodok! :)
Szia!
Én hengerpárnát használok, nekem nagyon bevált!👍
Ajánlom, hogy próbál ki. A JYsk-ben vettem pár éve, de most is lehet kapni megfizethető áron. Érdemes körülnézni.
Sziasztok!
Minden reggelre elfekszem a nyakam, milyen párnát ajánlanátok ami megfizethető? Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan iszonyú nagy igény a biztos és megfizethető lakhatás, hogy sokaknak csak álom lehet?
- Ducik, 54-es mérettől felfelé, hol kaptok magatoknak ruhát megfizethető áron?
- Tud valaki káros anyagoktól mentes (és megfizethető árú) sampont?
- Tud valaki Érden egy jó nőgyógyászt aki megfizethető is?
- Mi ez a "himlő"? Reggelre a fiamon testszerte szúnyogcsípésre hasonlító foltok jelentek meg, mindenhol. Szegénynek nagyon viszket. Mi ez?
- 5 hetes fiammal tegnap voltam tanácsadáson, minden rendben volt vele.Erre ma reggelre berekedt és néha köhög!!Megfázott volna?