Ducik, 54-es mérettől felfelé, hol kaptok magatoknak ruhát megfizethető áron? (tudásbázis kérdés)
Szia,
Érdekelne a Hollandiában történő vásárlás, szeretném felvenni Veled a kapcsolatot.
Üdv.Marianna
Jaj, es egyet kell ertenem, en ugyan 178cm magas vagyok, de a C&A-nal a ruhak nekem is rovidek... az meg itt Hollandiaban is erdekes meretu ruhakat arul. Amit ajanlok itt boltokat nagyobb meretueknek az a 1. Miss Etam, 2. M&S, es a Vögele-nel is mar kaptam jo szoknyakat es bluzokat magamra!
Interneten a wehkamp.nl-en es a bonprix-on vasarolok, szinten holland oldalakon, mert itt altalaban nem emelkedik a ruha meretevel az ar...
van egy angol használt ruha webáruház, a molettruhaturi.superwebaruhaz.hu
Nagyon klassz molett rucikat találhattok benne!
A Vaterán is vannak jó cuccok!
Sziasztok!
Mivel én is érdekelt vagyok, megkérdezném, hogy a Garay utcában hol, melyik boltban?
Köszönöm a választ előre is!
szia
Ha már feljössz Pestre akkor menj el a Keleti pályaudvar mellett lévő Garay utcába . Itt az alkalmi ruháktól kezdve , a napi rohangálós ruháig mindet megtalálsz....n agy méretben, és elfogadható áron...
Szerintem a varratás nagyon necces.....
Szia!
Ha varratásra szánod el magad, javaslom ötletgyűjtéshez ezt a honlapot. Gyönyörű nagy méretű alkalmi ruháik vannak, ötletbörzének szerintem szuper:
Sok sikert!
Nyilván ízlések és pofonok...
én kifejezetten szeretek a C&A-ban vásárolni magamnak, apának, gyerekeknek - a kínaiban nem, szerintem nem egy kategória.
A fórum címében nem alkalmiról érdeklődik a topicindító.
C&A egy drága kinai:( Semmi alkalmi nincs. Tegnap voltam:(Szánalmas a kinálata:( Ha véletlen van a méretemben akkor tuti, hogy rövid:( pedig csak 170 magas vagyok, mégis a felsők.....:(
A Tescoban vannak néha felsők vagy nadrágok, de igazán messze vannak az alkalmitól:(
a csizma valóban jó kérdés!vastag vádlira, akármilyne méretű lábbelit húzok, nem lehet a vádlinál becipzárazni...
Ráadásul, nekem személy sezrint még az is a problémám ezzel, hogy nő létemer 42-es lábam van, és molett is vagyok, rendesen...
Lányok segítsetek!
Júliusban lagziba vagyunk az urammal hivatalosak. Ő lesz a násznagy. Igy aztán én sem mehetek "lecsuhán". Nem is szeretnék:) Hol érdemes körbe néznem ahol klassz alkalmi ruhák vannak? Én dunaújvárosi vagyok. Itt is vannak "mollett"boltok, de az alkalmi a "flitteres-zsákban" kimerül:( A C&A-ban sincs semmi nekem való:(
Az a baj, hogy még ötletem sincs, mmilyen ruhát szeretnék. De, ha varratnom kell, akkor annak is időben neki kell állni!
Most olvastam BP. Szondi utca M-Trendi. Dicsérik, más női oldalakon, volt ott valaki mostanában?Érdemes felutaznom?
Sziasztok!
Látom főleg lányok írogatnak, de azért írok, hátha férfi ismerősnek jól jöhet. Az elmúlt években irodai ülőmunkával a férjem rengeteg kilót szedett fel, hogy ne érezze magát nagyon rosszul a bőrében, mindig minőségi cuccot vettünk neki. A lányaink megszületésével a férjem elhatározta, hogy életmódot vált, mivel ez az elhatározás kilókban mérve már egy éve eredményes és nagyon sokat fogyott, el szeretném adni a kifogástalan állapotban lévő ruháit (Haft pulcsik 4XL, minőségi ingek (kb. 50-esek, téli nadrágok. Teszveszben a szűk vásárlói réteg és a listázási díj bevezetése miatt nem gondolkodtam. Zsibvásárra tettem fel cuccokat KatusBi néven, de abszolút nincs érdeklődés:
Természetesen több cucc vásárlása esetén az árak alkuképesek (elég sok helyet foglalnak a szekrényben és kisebb újakat is kéne már neki venni ;-) ), és a feltett cuccokon kívül még nagyon sok szép minőségi, márkás ruha áll a szekrényben. A cuccok személyesen megtekinthetők és felpróbálhatók Kispesten mindenféle vásárlási kötelezettség nélkül.
Elnézést az önreklámért, akit zavar, nyugodtan ugorjon!
(Nagyméretben magamnak a C&A-ban vásárolok, régen a Caremot is szerettem.)
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan iszonyú nagy igény a biztos és megfizethető lakhatás, hogy sokaknak csak álom lehet?
- Tud valaki káros anyagoktól mentes (és megfizethető árú) sampont?
- Tud valaki Érden egy jó nőgyógyászt aki megfizethető is?
- Jó és megfizethető szemceruzát keresek!Javaslatok?
- Szilveszterkor megfogadtátok, hogy idén mindenképp szereztek magatoknak barátot/barátnőt?
- Melyik gyerekülés biztonságos a megfizethető kategóriából (kb 30e) 9 kilotól felfelé?