Jó és megfizethető szemceruzát keresek!Javaslatok? (tudásbázis)
hát, valószínűleg lepislogod :)
egyébként szerintem ne nagyon húzd ki belül a szemhéjad, mert sok vegyi anyag mosódik így a szemedbe, hosszú távon nem túl jó.
ha mégis, akkor vízálló szemceruzákkal próbálkozz, azok tartósak (csak aztán ne sírj, ha begyullad a szemed:))
ezért nem érdemes így feltenni a kérdést!
valószínű, hogy az alacsonyabb árkategóriás termékek közt is lehet megfelelőt találni, de sokszor a keresgélés sokkal több pénzbe kerül, mintha az ember egy tuti jó, de minőségi terméket vesz.
A szemceruza ráadásul egy olyan termék, ami nagyon hosszú ideig kitart.
Én százas boltban szoktam venni mér évek óta.
ADEN Cosnetics van ráirva a szemceruzákra. Szűrke és a vége olyan szinű, mint a ceruza szine.
250 Ft. És nekem ez vált be legjobban. Nem kenődik, nem vagyok rá allergiás.
Szempilla spirálban viszont valóban a Miss Sporty a legjobb.
Miss Sporty párti vagyok én is:)
Nagyon jó minőségűek és megfizethető áron van::))
Mondhatunk világmárkákat is,de biztosan Ti is jártatok úgy,hogy egy nagy csalódás volt az egész..főleg a szempilla spiráloknál...
További ajánlott fórumok:
- Minőségi kutyaeledelt keresek megfizethető áron!
- Lipóma eltávolításra keresek megfizethető magánkórházat vagy esztétikai klinikát
- Keresek Budapesten olyan fotóst, aki jó gyerek, ill. családi fotókat készít megfizethető áron, ajánlanál?
- Bababarát szállodákat keresek ami azért még megfizethető!
- Debrecenben keresek jó fodrászt, aki tud szépen melírozni, és megfizethető, tudtok segíteni?
- Sziasztok! Debrecenben keresek jó fogorvost, aki szépen dolgozik, megfizethető, és türelmes is. Már ha van ilyen egyáltalán :-)