Minőségi kutyaeledelt keresek megfizethető áron! (beszélgetős fórum)
Szia!
Nekem is gonden retrieverem van. A kutya első évében meg kell venni a drágább kutyaeledelt. Sajnos drága, de fejlődése (csontozat, izomzat, idegrendszer, bélrendszer) miatt muszáj.
Az en goldiem havonta 18 ezerben van, es ez "csak" a tap.
:D
Nekem goldie-m van. 6 hetes kora ota Royal Canint kap, eloszor a baby dog-ot, majd a junior-t, most mar fajtatapot veszek neki. Fenyes a szore, egeszseges, jo kondiban levo nem tuletetett kutya (a goldiek nagyon hizekonyak).
Nagy kiszerelesben olcsobban kijon egy kilo tap, szerintem megeri az arat.
Acana ill orijen tápokat tudom ajánlani-70%hústartalommal,szójamentesek, ami nem elhanyagolható.
Pedigree ill chappy tápok felejtősek.
De neked mi a pénztárcakímélő?
ja, tényleg, igazad van. :-)
hát ez van....
Royal Canint adtam neki :)
Drágább a macskakaja mint a kutya,már megfigyeltem.Mi sem járunk orvoshoz,utoljára a kasztrálás végett voltunk :)
A 2havonta 15ezres táp is annyi,mint a macskám tápja,de nekem szaftosat is kell vennem,különben reklamál :)
Jézusom, hát mit adtál annak a macskának, hogy ennyibe került?
Én a kutyámnak 2 havonta 15 ezerért veszem a tápot.
Royal Canin.
Kérdés, mi a pénztárcakímélés....
Én úgy gondolkodom, hogy megéri a jó minőségű kaját megvenni, mert így egészséges marad a kutya és nem kell orvosra költeni.
Az én kutyám most 5 éves, 3 éve nem volt semmi baja, 2 évesen az ivartalanítás alkalmával voltunk utoljára orvosnál.
Azelőtt is csak egyszer volt beteg, amikor megtalálta egy kullancs.
Macskaeledelben kerestem hasonlót a royalhoz,mert 4naponta fizettem 1400HUF-ot a szárazért.
A kutya,főleg egy labrador ennél többet fog enni,így nem hiszem hogy hosszútávon pénztárca-kímélő lenne.
Át kell nézni a tápok összetevőjét,nem nagy ördöngösség....Így fele áron jutok hozzá a jó minőségű táphoz.Nem kell mindig mindent elhinni,csak figyelni kell a tartósítószerekre,színezékekre,tápérték,fehérjetartalomra.
olcsón nem lehet jó minőségű kutyakaját venni.
Ha olcsó, akkor az nem jó minőségű. :-(
További ajánlott fórumok:
- Ducik, 54-es mérettől felfelé, hol kaptok magatoknak ruhát megfizethető áron?
- Tud valaki ajánlani nagyon jó ingatlanost, aki tényleg oda teszi magát, illetve megfizethető áron dolgozik?
- Hol lehet venni karikagyűrűt megfizethető áron?
- Van igény minőségi és megfizethető használt ruha nagykerre?
- Ajánlanátok budapesti varrónőt, aki megfizethető áron dolgozik?
- Keresek Budapesten olyan fotóst, aki jó gyerek, ill. családi fotókat készít megfizethető áron, ajánlanál?