Ajánlanátok budapesti varrónőt, aki megfizethető áron dolgozik? (tudásbázis)
Ahol én élek, van a közelben egy BURDA üzlet. Ott lehet válogatni az újságokban található ruhákból, a kiválasztott darabokról készítenek méretre snittet.
Ha van felétek is ilyen, akkor menj be egy ilyen üzletbe, lehet tudnak ajánlani valakit!
Sok sikert!
Esetleg hirdetési oldalakon keress rá, varrást vállalok címen.
Én varrónő is vagyok, de sosem vállalok senkinek varrást, csak magunknak varrok.
Mit jelent a megfizethető ár?
Nadrág felhajtás 3 ezer. Ez jó?
Cipzár csere egy 60 cm-es, 6 ezer?
Bár azt nem tudom, hogy az illető vállal e teljes ruha varrást vagy csak javítást.
Újpesten van a Munkásotthon utcában.
Egy méterárubolt és varrást is vállalnak.
A nagymama gépe nálunk is megvan még, de nekem már mai gépem van.
Gyermekkorunkban a nagymamámnak szabásminta sem kellett.:) Megmérte a kerületeket centiméterrel, felezte vagy negyedelte a mért értéket és már szabta is. Rengeteg ruhát varrt nekem és más unokáinak is.
Gimiben nálunk két év után választható volt a német vagy szabás-varrás. Egyértelmű volt, így megtanultam szerkeszteni is a szabásmintákat.
Mai napig a Mamám Zinger varrógépén varrok,és szabni is tudok!
Szabókrétával szoktam a mintát levenni és imádom :)
lehetne akár interlockos gépem is,de nekem ez a kis lábbal hajthatós bőrszíjas alsó-felső orsós a No1 :-)
Az lehet. De a minőség össze nem hasonlítható, ha találsz egy jót.
Kíváncsian várom a válaszokat, én is keresek. Volt, de férjhez ment egy amerikaihoz, és elköltözött.
Sziasztok!
Budapesten varrónőt keresek.
Saját részre szeretnék néhány blúzt, szoknyát, nyári kisruhát varratni.
Ha ismerték esetleg szépen, megfizrthető árban dolgozó hölgyet, akkor ne tartsátok magatokban!
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki ajánlani nagyon jó ingatlanost, aki tényleg oda teszi magát, illetve megfizethető áron dolgozik?
- Tud nekem ajánlani valaki egy megfizethető varrónőt Budapesten, lehetőleg a II., III., kerületben?
- Sziasztok! Debrecenben keresek jó fogorvost, aki szépen dolgozik, megfizethető, és türelmes is. Már ha van ilyen egyáltalán :-)
- Dolgozik közületek valaki a budapesti II. számú Belgyógyászati klinika intenzív osztályán?
- Ajánlanál olyan budapesti ingatlanost, aki nem 4-5%-ért dolgozik és teszi is a dolgát tisztességesen?
- Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem. Tudja valaki melyik biztonságszolgálat dolgozik ott?