Tud valaki ajánlani nagyon jó ingatlanost, aki tényleg oda teszi magát, illetve megfizethető áron dolgozik? (tudásbázis kérdés)
Pont a délelőtt mondtam a páromnak,hogy a Kós Károly tér ,milyen gyönyörű lett.Csodálatos:))
Meg ,egyre több helyen alakítanak ki kis parkokat-itt az utcánk végében is tavaly adták át az Eperfa teret.
Ide születtem,de el nem mennék innen.
AZ a baj,hogy itt magasak az árak.
Apukámék háza volt az erzsébeti,amit megörököltem,és szerkezetileg sokkal jobb,mint amiben lakom.Óriási az udvar.
Azt tervezzük,hogy az árából két Wekerleit vennénk a gyerekeimnek.Jobban ki lehet adni.
Egy megállóra van a templom tértől a villamossal.Nagy Sándor József,Török Flóris,és a Szent Imre Herceg utca által határolt mellékutca.
Remélem jól írtam az utcaneveket:)
Nincsen rossz helyen,és hatalmas a telek.32 -re értékelték,de szinte eladhatatlan abban az értékhatárban.
Nekünk a Bethlen utcában van egy kúriaszerű ingatlanunk,és nem tudjuk eladni:((
Azért nem költözünk oda,mert Wekerléről nem megyünk el.
Az értékkalkulátor szerint is jóval kevesebbet ér,mint a Wekerlei mésztéglából épült,vizes,penészes-romosodó ingatlanok.
Viszont áron alul sem adjuk,mert sokat buknánk rajta.
Igen maga a környék nem a legjobb.Akkor még finoman fogalmaztam.
Egy szakértő szerint 3 dolog határozza meg egy ingatlan eladhatóságát.
A hely,a hely,és a hely.
Aztán ,hogy mennyire van szerencséje.
Párom ingatlanozott évekig-és el nem tudta képzelni,hogy emberek miért adnak ki rengeteg pénzt a sz@rra,és volt olyan lakás,ami sokkal többet ért volna-jóval kevesebbért kelt el.
Kiszámíthatatlan.
Mi is ott vagyunk fél éve.
Nekünk nagy házunk van,nagy értékű,és pont a XX.kerületben,ahol nem nagyon mennek.
Wekerlén lakom-szintén nagy házban-Nos,ezt a "vackot" 40-ért hamar elvinnék,mert felkapott hely.
Viszont az erzsébeti vasbeton szerkezetű,hatalmas telekkel,garázzsal,teljesen alápinzézve-kúriaszerű házat 30-ért sem viszik:((
Szia!
Sazbó Imre, XX. kerületi Otthon Centrum iroda. Nem létezik olyan kecó, amit ne tudna eladni.
Minden évben Ő az, aki az értékesítésben a legjobb a kerületben.
Sziasztok!
Eladnám lakásomat viszonylag sűrgősen és ehhez keresek nagyon jó ingatlanost aki tényleg oda teszi magát illetve megfizethető áron dolgozik...
Mindegy melyik cégnél..
Tudtuk ajánlani valakit?
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan iszonyú nagy igény a biztos és megfizethető lakhatás, hogy sokaknak csak álom lehet?
- Tud nekem valaki ajánlani jó ingatlanost?
- Ducik, 54-es mérettől felfelé, hol kaptok magatoknak ruhát megfizethető áron?
- Ajánlanátok budapesti varrónőt, aki megfizethető áron dolgozik?
- Sziasztok! Debrecenben keresek jó fogorvost, aki szépen dolgozik, megfizethető, és türelmes is. Már ha van ilyen egyáltalán :-)
- Ajánlanál olyan budapesti ingatlanost, aki nem 4-5%-ért dolgozik és teszi is a dolgát tisztességesen?