Hol lehet venni karikagyűrűt megfizethető áron? (tudásbázis)
széped a gyürük...hasonló van nekünk is, csak nekünk a mattosított fehérarany és domború (szóval ugyanilyen, csak egészen más :-DDD)
Sok boldogságot kívánok Nektek és sok szerencsét a gyürühöz ;-)
akkor ezeket a pici eldugott kis boltokat keressük :)
Vagy valóban egy ügyes mesterembert :)
Raktam ki képet, hogy milyen típus érdekel minket kb.
Budapest és környéke érdekes számunkra.
Aranyunk sajnos nincs, mert egy betörés alkalmával elvitték az összeset...
Egy nagyon pici ékszerboltban vettül meg anno.
A plázákban, márkás ékszerboltokban nagyon drágák voltak.
Véletlenül mentünk csak be, mert a kirakatban megtetszett az egyik gyűrű.
100 alatt megúsztuk a kettőt, pedig elég egyedi lett vörös, fehér, sárga arannyal.
nem ártana tudnunk egy helyet, hol keresel/néztetek, mert az adatlapodon sem látszik város...
Győrben pl. az enyém 40e volt, ami már drágábbnak számít. De a hiper tescoban lévő ékszerboltban voltak 20 körül is...
Kedvesemmel nézegettük a kínálatot és elhűlve tapasztaltuk, hogy a neten elszabadultak az árak... de a boltokban is...
Tudna esetleg nekem ajánlani olyan boltot/ékszerészt/ötvöst aki Megfizethető áron készít elegáns karikagyűrűt? /nem szeretnénk köveset, hanem egyszerűt, de nem is a legegyszerűbbet, szóval legyen elegánsan egyszerű és szép/ Hogy őszinte legyek, nem szeretnénk kiadni annyi pénzt darabjáért, mint amennyibe egy ruha kerül. Márpedig mostanában csak 120ezertől fölfelé láttunk árakat...
Előre is köszi az ötleteket.
További ajánlott fórumok:
- Mivel lehet levenni a lábadról?
- Tényleg olyan iszonyú nagy igény a biztos és megfizethető lakhatás, hogy sokaknak csak álom lehet?
- Hol lehet olcsón arany karikagyűrűt venni?
- Jó minőségű, és megfizethető férfiinget Vaterán és TeszVeszen kívül lehet valahol venni a Net-en?
- Tud nekem ajánlani valaki egy megfizethető varrónőt Budapesten, lehetőleg a II., III., kerületben?
- Hol lehet venni 3 részes tortaállványt megfizethető áron?