Húúúú :-) 13 éve..... de határozottan emlékszem, 8 ezer forint volt a pár gyűrű, 300 ft volt a méretre alakítás. Nem tom hány gramm, de jó vastag gyűrűk.
mi az Arany Diszkontban vettük (ami a Kálvin térnél van, keress rá), a neten is rengeteg szép van fenn, és baromi olcsók!!! én anno végignyálaztam a lehetőségeket, de ez magasan vert mindent...és tényleg gyönyörű lett, gravíroztattunk is bele :) asszem gravírral volt kettőnké 60e ÖSSZESEN...
Mi bementünk egy sima ékszerészhez, vittünk törtaranyat, és 13.000,-Ft munkadíj kifizetésével kaptunk a törtaranyunk helyett két méretre gyártott karikagyűrűt.
Mi is zálogházban vettünk, nagyon kevés pénzünk volt, igaz már 13éve. Most is ott vennénk szerintem :-) egy ezresért méretre alakítják darabját meg felpolírozzák, ugyan olyan lesz mint az új :-) csak az új árának töredékéért.
érdemes figyelni h van e akció. barátaim igy vették fél áron, igaz két éve. de épp lecsaptak egy akcióra. mi hozott aranyból csináltatjuk ötvösaranymives ismerősnél. :)
az orex boltokban van olcsóbb is, egy ismerősömék sima egyszerűt vettek, és biztos hogy sokkal kevesebb volt 70-nél
vagy a zaci, de nem tudom párban találtok-e méretben is megfelelőt... meg nem is tudom, nekem fura lenne a más gyűrűjét hordani :D De ti tudjátok, végülis nincs ráírva.