5 hetes fiammal tegnap voltam tanácsadáson, minden rendben volt vele.Erre ma reggelre berekedt és néha köhög!!Megfázott volna? (tudásbázis kérdés)
Látod, látod, milyen jó, h megnézte. Akkor jobbulás a picikének, gyógyszerezd és szoptasd, amennyit csak tudod és elfogad. AZ is nagyon sokat segít!!! Az én lányom újszülöttem kapott Augmentint, mikor hazamentünk a kh-ból.
De akkor ez most gyakorlatilag influenza?
már én is aggódtam tanácsadás előtt,h.nehogy összeszedjen valamit...erre tessék...hólyagok vannak az egyik manduláján...kaptunk fulladás elleni kúpot,augmentint és kalciumot kell neki adnom...
azt mondta a Drnő,hogy vagy valamelyik gyerek hazahozta az oviból vagy tegnap ott kapta be... :(
szuper, ügyes anya. :)
remélem azért semmi komoly. Majd írd meg, mit mondott a doki.
Majd megírod, mi volt?
Amúgy én is megnézetném dokival.
én viszont aggódnék, mert a 1,5 évesemnél pont így kezdődött a hörghurut. Egyik nap elkezdett köhögni, cska kicsit, pont annyira, h nem vittem le egyből az orvosohoz, mert alig köhög. Rá 1-2 napra rosszabb lett és a vége hörghurut. Lázzal, erős köhögéssel, amitől egyfolytában sírt, hányt, és semmi se volt jó, csak rajtam. Volt amikor már szopizni se akart, mert egyből köhögtette, fájt a torka. 3 éjszaka úgy "aludt", h a karomba volt...
Nem megijeszten akarlak, de nem biztos, h "nem kell aggódni".
További ajánlott fórumok:
- Lakberendezési tanácsadás
- Gyes és tartósan beteg gyermekeket nevelő anyukáknak állás, tanácsadás
- Genetikai tanácsadás mennyibe kerül és van értelme?
- Milyen filmet ajánlotok, ha az ember betegen (lázasan, megfázottan) fekszik otthon?
- 12. heti ultrahang után genetikai tanácsadás
- Szoptatási tanácsadásért kell fizetni?