12. heti ultrahang után genetikai tanácsadás (beszélgetés)
Szia!
Én is nagyon sajnálom, de hidd el, talán jobb így, mint végig a 9 hónapot idegeskedéssel tölteni, és még utána is kiderülhetett volna, hogy amit eddig így gondoltak, az mégsem így van, hanem amúgy! (Tudnék rá példát mondani!)
Kedves Betti!
Nagyon sajnálom a történteket!:( Sok erőt és mielőbbi pozitív tesztet kívánok Nektek!
Sziasztok!
Ne haragudjatok, rég nem írtam!
December 28-án (miután még egy genetikus szakemberrel beszéltünk) megtörtént a megszakítás.
Ma hívtam a genetikát, a vérvétel eredménye negatív lett, tehát nem fertőzés miatt volt baja a babának.
Most próbálok előre nézni, és mihelyest lehet újra próbálkozunk majd!
Köszönöm Mindenkinek!!!
Szia!
Mi újság Veled? Megvan a vérvétel eredménye?
Köszönöm Mindenkinek!
A vérvétel eredménye meglesz 10-re! Aztán meglátjuk!
Nagyon sajnállak, de....
Egy terhességmegszakítás kevesebb lelki teherrel jár mindenéppen, mintha sokáig vársz és meg kell szülni akár egy-két hónap múlva, akár a terhesség végén a babát!
Egy gyógyíthatatlan betegséggel induló gyerek sajnos tönkreteszi a családot, nem élhet boldog életet ő maga sem és általában megakadályozza a következő, egészséges gyermekek megszületését.
Tudom nagyon kegyetlen a dolog! Tégy meg mindent a bizonyosságért és dönts nagyon gyorsan!
Egyet értek!
Mikor lesz a vérvételnek eredménye? Mert negyon fontos lenne sietni :(
Sajnálom :( Az furcsa, hogy nem történt azonnal chorion-biopszia, annak három hét múlva már lenne eredménye. Na de hát ők a szakemberek.
Remélem minden rendben lesz Veletek!
Az ödéma önmagában szerintem nem probléma viszont a tarkóredő vastagság nagy 3mm alatti számít jónak van aki szerint 4.
Nem tanácsoltak amniocentézist?
Sziasztok!
Szerdán voltunk 12. heti ultrahangon, ahol megállapították, hogy a tarkóredő magasság 4,9mm és a hasfalnál van egy ödéma. Azonnal beküldtek a SOTE genetikai tanácsadójába, ahol megint uh következett és sajnos ők is ugyanezt látták. A doki szerint 10% esélye van, hogy ez pár héten belül felszívódik. Választhattuk volna az azonnali terhesség megszakítást, vagy várunk még három hetet, hátha. Mi várunk! Járt már valaki így? Esetleg egészséges lett a babája? Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Genetikai tanácsadás mennyibe kerül és van értelme?
- Később lett megcsinálva a 12. heti genetikai ultrahang, szerintetek van okom aggódni?
- Járt már valaki a Bolgárkerék utcai genetikai tanácsadáson?
- 22. héten nem túl késő még a második genetikai ultrahang?
- Genetikai tanácsadás
- 12. heti genetikai ultrahang, Dr. Sikovanyecz Jánosnál mennyibe kerül?