Genetikai tanácsadás (beszélgetés)
Sziasztok!
espoir, meg tudnád mondani, hogy mennyibe került a vizsgálat? Vagy általában milyen ára van?
Előre is köszönöm :)
Aranyos vagy,hogy írtál!
Drukkolok,hogy hamar legyen babátok!
Nekünk csak elbeszélgetésből állt a genetikai vizsgálat,inkább tanácsadásnak mondanám.:)
Az OGYEI-ben voltunk ott ingyenes minden tudtommal!
Sziasztok!
Mi most kezdtük a lombikot, a vizsgálatok elején vagyunk, persze nekünk is kell rengeteg vizsgálat, köztük van a genetikai vizsgálat (kromoszóma, mivel a párom spemái nem mozognak) érdeklődtem több helyen is, de az árak hallatán leesett az állam, végül a budapesti Bajcsy Zsilinszky Kórházat ajánlották, a genetikai tanácsadást kell kérni, van ott egy kedves hölgy, aki nagyon rendes és elvégzi a vizsgálatot, 2 nap múlva már mehettünk is a vérvételre, a eredményre egy kicsit várni kell, mivel nagyon sok magzati vizsgálatot csinál és azok elsőbbséget élveznek. Így spóroltunk 12 ezret/fő, ami nem mellékes.
Remélem tudtam segíteni Nektek!
Üdv
Szia!Én voltam Szegeden!
Egy beszélgetés volt!A páromat,és engem is a családban,és nálunk előforduló betegségekről,fogyatékosságokról kérdeztek!
Ez alapján százalékos kockázatot számol a genetikus,megmondja,hogy minek mekkora esélye van,hogy örökölje a pici!
Nekem csecsemő koromban veseproblémám volt,azért kellett menjek!Neked miért kell???
További ajánlott fórumok:
- Genetikai tanácsadás mennyibe kerül és van értelme?
- 12. heti ultrahang után genetikai tanácsadás
- Járt már valaki a Bolgárkerék utcai genetikai tanácsadáson?
- Budapesten hol végeznek genetikai tanácsadást és beutalóval ingyenes-e?
- SOTE I. genetikai tanácsadás és tesztek
- Gyógyszer szedés miatt genetikai tanácsadást javasoltak, kell oda beutaló, és hányadik héten kell oda menni? (Pécsre mennék)