Gyógyszer szedés miatt genetikai tanácsadást javasoltak, kell oda beutaló, és hányadik héten kell oda menni? (Pécsre mennék) (tudásbázis kérdés)
Nekem a nőgyógyászom adott beutalót (de nekem az életkor miatt), időpontot kellett kérnem, és a 17. hétre adtak.
Nálad a gyógyszer miatt lehet korábbra hozzák majd. Szerintem hívd fel a genetikai tanácsadót, és ha már ezt megkérdezed, egyben kérj időpontot is tőlük, aztán a beutalót meg megszerzed.
Pánikzavarra, antidepresszánt szedek, eddig 2x1-et szedtem(ez összesen 30 mg volt), és pont lecsökkentettük 1 szemre, mikor kiderült hogy terhes vagyok, most 5 hetes vagyok. Viszont újra vissza köszönt a pánikroham, erre mondta a dokim, nem baj, hiába jött vissza, akkor se szedjek semmi, sőt most azt az 1 szemet is hirtelen haggyjam el. Nah ez a csökkentés is 4 hónap alatt sikerült. Teljesen sokkolt, hogy hirtelen el kell hagynom, hisz megviselt a lecsökkenés is.
S arra gondoltam hogy elmegyek genetikai tanácsadóba, amúgy is ráírta a papíromra, hogy javasolt.
Kell oda beutaló, és időpont? Lehet ilyen problémával is menni? Köszönöm!