Segítsetek megtalálni a megfelelő nőgyógyászt (Szt.István vagy SOTE) (beszélgetős fórum)
Szia!
Istvánban szültem szeptemberben, nem túl egyszerű előzményekkel... Dokimhoz magán úton jártam, de ott vállal szülést, csak ajánlani tudom! Ha érdekel ki Ő, privátban szívesen leírom!
Szia!
SOTE I Lázár Levente.Én 5 vetélés után kerültem hozzá,mindig pozitívan állt mindenhez,biztatott,hogy sikerülni fog,azóta született két lányom.Szerintem nagyon profi,nagyon türelmes és mindent elmagyaráz,genetikus is.Állandóan el tudtam érni,ha nem vette fel vissza hívott.Van magánrendelése is.
Én nem tapasztaltam, hogy fent hordja...
Téged kezelt már, találkoztál vele?
Nézd,ha egy ilyen eset volt és nyilvánosságot kapott,arra sokan adnak.Én annyira nem ismerem,7 napig volt közöm hozzá,mint orvoshoz,és csak jót tudok írni.A szobatársam is,akinek orvosa,3 gyereket szült nála.
A lentebb dicsért nő nőgyógyász meg a sztárok orvosa,igen fenn hordja már az orrát.(meg az árát)
De ő nem is dolgozik ott tudtommal, csak műtétekre megy be, nem? Hogy lehetett egy egész részlegre egyedül?
Telefonon el lehet érni, ha problémád van?
Garamvölgyi Zoltánt vagy Krasznai Istvánt tudom neked ajánlani, mindketten a SOTE I.-es Nőklinikán dolgoznak.
Sok sikert a babavállaláshoz!
Pop Andreát ajánlom, ő az Istvánban dolgozik, de tudsz hozzá magánrendelésre is járni.
Profi, tapasztalt, határozott.
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, a jelenlegi nőgyógyászommal kapcsolatban kételyek merültek fel és gondolkodom a váltáson. Két sikertelen terhességen vagyok túl az elmúlt egy évben (8 hetesen missed ab volt mindkettő), és nagyon szeretnénk már kisbabát.
Olyan orvost szeretnék, aki szakmailag profi, tapasztalt, de nem feltétlen idősebb, határozott, kommunikatív, többnyire elérhető, válaszol a kérdéseimre, és a Szt.István vagy a SOTE kórházban vállal szülést is. Akár magánrendelésre is megyek, célszerű, ha az sincs lényegesen messze a kórháztól.
Pozitív és negatív véleményekre is kíváncsi vagyok, az is sokat segít, ha leírjátok, hogy ki nem felel meg az elvárásaimnak, akkor tudom, hogy hozzá ne menjek! Nagyon köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok:
- Ki ismeri Dr. Szabó István nőgyógyászt a II. női Klinikán?
- Szent István Kórházban szülész nögyogyászt keresek!
- A Szent István kórházban keresek nőgyógyászt, leginkább nőt. Tudnátok ajánlani?
- Ectopia mit jelent? A nőgyógyászom terhességet állapított emg, 4-5 hetesnek megfelelő szabályos petezsák.Kolp:ectopia. Mit jelent?
- Megfelelő nőgyógyászt keresek Budapesten. Ajánlanátok?
- Dr Szabó István nögyogyászról szeretnék többet tudni!!