Ectopia mit jelent? A nőgyógyászom terhességet állapított emg, 4-5 hetesnek megfelelő szabályos petezsák.Kolp:ectopia. Mit jelent? (tudásbázis)
Jó egészséget Nektek,
Ectopia egy jóindulatú elváltozás( nem daganat!!!), bármikor elmúlhat, de folyamatos felügyeletet igényel, itt arra gondolok, hogy rendszeresen járj évente szűrővizsgálatra. Ne félj nem lesz gondod-e miatt, még szüléskor sem.
Nekem is van évek óta, és könneyn szültem(bár ez sok mindentől függ) és egyre jobb állapotban van, sok zöldség fogyasztása segíti a gyógyulást, ne kérdezd, hogy miért ez egyedi tapasztalat :)
Szia Vicktory!
Gratulálok a babádhoz! Jó egészséget mindkettőtöknek!
UI: azért szerintem is kérdezd meg legközelebb......
Jóóó! csak így tovább :)
És minden más is rendben? kérdezted tőle ezt a múltkori dolgot?
A kolposzkópiávál csak a külső részeket látja (az a mikroszkópszerű, amivel benéz a hüvelybe.
Az UH-n lehet látni a babát.
Hát akkor, 2 hét türelemre lesz szükség...
= Kolposzkópiás vizsgálattal vmi rendellenességet látott. Ne ijedj meg! lehet vmi kisebb dolog, a méhszájon.
Nem mondott semmit?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehetséges, hogy egy nőgyógyász nem vesz észre egy kézi vizsgálat és egy hasi UH után egy 7 hetes terhességet?
- Nyíregyházán van olyan nőgyógyász, aki az Rh-összeférhetetlenség miatti problémás terhességet nagyon jól tudja kezelni?
- Megfelelő nőgyógyászt keresek Budapesten. Ajánlanátok?
- Segítsetek megtalálni a megfelelő nőgyógyászt (Szt.István vagy SOTE)
- A terhesség hányadik hetében érdemes elmenni nőgyógyászhoz, miután a teszt pozitív lett?
- Ha a terhességem előtt szedett tablettát akarom szedni, felírja nekem a háziorvos, vagy nőgyógyászhoz kell mennem?