Megfelelő nőgyógyászt keresek Budapesten. Ajánlanátok? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Budapest melyik kerületében keresel? Ragaszkodsz a magánhoz?
Dr. Szarka Gábor - 18. ker. medconnexus. A fia András dolgozik az 1. számú Nőgyógyászati Klinikán. Egész fiatal, de a magándoki-kórházdoki kapcsolat miatt jól dolgoznak együtt.
Amúgy megy csak Dr. Túri Péter (legjobb)
Dr. Timmermann Gábor szerintem az egyik legjobb doki,nagyon ügyes és megbízható. A Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, és a Róbert Károly Magánklinikán vezet szülést. A barátnőmnek is ilyen gondjai voltak mint neked, és napokon belül szülni fog.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Köszönöm, néha rámfér :)
Nem adom fel, az biztos. Mindent megteszek, hogy végre anyuka lehessek..
Az I. sz. női klinikán Dr. Papp Csaba. Szülész, nőgyógyász, genetikus, és iszonyúan kedves, rendes, lelkiismeretes.
20 éve nála szültem a lányomat, azóta is hozzá járok. A lányomat is hozzá vittem az első vizsgálatra, azóta oda van érte.
Én Dr. Kosztin Árpádot ajánlanám.
Eddig bárkit "küldtem" hozzá, mindenki teljesen meg volt elégedve vele.
További ajánlott fórumok:
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- Ki tud Budapesten jó női nőgyógyászt?
- Tudtok ajánlani Budapesten olyan nőgyógyászt, aki foglalkozik az implanon behelyezésével?
- Ectopia mit jelent? A nőgyógyászom terhességet állapított emg, 4-5 hetesnek megfelelő szabályos petezsák.Kolp:ectopia. Mit jelent?
- Segítsetek megtalálni a megfelelő nőgyógyászt (Szt.István vagy SOTE)
- Tudtok segíteni? Lehetőleg női nőgyógyászt keresek Budapesten, aki foglalkozik menopauza utáni panaszokkal is.Köszi!