Kilátástalan jövő (beszélgetés)
8. 55Judit (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:03
Milyen távol laksz Balatonvilágostól?
Én se vagyok eleresztve cseppet sem, de néha gyümölccsel tudnálak támogatni.
7. 55Judit (válaszként erre: 5. - Kaktusz)
ma 15:57
Szentül hittem hogy a férjemmel fogok megöregedni. 5 évig jártunk, 2 évig voltam a felesége. Ennyit a tuti biztosról.
6. Flóra76 (válaszként erre: 5. - Kaktusz)
ma 14:31
Tudod mi a tuti biztos?
Ami már megtörtént. Semmi más.
5. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:24
Nem szabad gyereket vállalni, ezt én mondom hogy csak akkor ha TUTI biztos minden! Legfőképpen hogy legyen egy hűséges támogatód!
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Teletabby1)
ma 14:12
Köszönöm, természetesen próbálom és nem adom fel!
3. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:00
Mintha lett volna már egy ilyen fórum.
2. teletabby1
ma 13:57
Az élet nem egyszerű!:( De! Van lehetőséged dolgozni! Próbáld meg ,remélhetőleg sikerül! Ha mégsem, újratervezel! Sikerülni fog!
ma 13:35
Egyedül 2 gyermekkel, az egyik még kiskorú kilátástalan az életem. Beteg vagyok, nincs munkahelyem sehova nem vesznek fel, közel 55 évesen. Rokkant nyugdíjam van meg a családi pótlék és a gyermektartás. Várok egy felülvizsgálatra GYOD mert tartós beteg a gyermekem, emiatt sem tudnék csak napi 4 órában dolgozni. Ha nem kapjuk meg az ellátást kénytelen leszek gyári munkára elmenni, de hogyan tudom majd bírni? Esténként sírok, tele vagyok fájdalommal és kétségekkel, vajon hogyan alakul az életem? Elnézést, de ezt most elkeseredésemben írtam le. Nagyon nehéz így egyedül.
További ajánlott fórumok:
- Nincs pénzem, nem vesznek fel sehova dolgozni, kilátástalan...
- Lesz valaha saját otthonom? Kilátástalannak látom a helyzetem. :-(
- Amikor itthon kilátástalan, írány külföld!
- Nagy testbe zárva, teljes kilátástalanság, -15kg-os cél, segítesz?
- Teljesen kilátástalan az életem. Mit kezdjek magammal?
- Ha ketyegne a biológiai órád, és kilátástalan lenne már a pártalálásod, de gyereket szeretnél. Hogy oldanád meg?