A hullahop karika oldalról viszi le a husit, vagy a hasamról is?:) (beszélgetés)
Szia,
A hasról nem viszi le a zsírt. Elsősorban a derekat és hát legalsó részén lévő párnákat az ún. love handle-t dolgoztatja. Hasra megvannak az arra fejlesztett,célzott gyakorlatok.
Kedves fórumindító !Van egy jó és egy rossz hírem :)
A jó hír bármilyen testmozgást végzel a hasadról folyamatosan megy le a hájacska ,mert az arcunkat,tokánkat se tornáztatjuk ,mégis lemegy róla.A rossz hír,hogy az utolsók között megy le onnan.Ja még egy jó hír:) hasról is fogyaszt,de főleg derékról Legjobb a hasi elhízás csökkentésére a picit sószegényebb életmód.Ha csupán a feszessége a gond akkor érdemes reggel este váltózuhanyt beiktatni.De a hulahopp jót tesz a keringésnek is
Megtudnátok mondani? Mióta műtötték sok éve a hasamat epekővel olyan a hasam mintha terhes lennék, de a hasamon van a felesleg,a csípőmön nincs. Műtét óta belül feszül,még úszni sem tudok annyira ,a felüléses gyakorlatok sem mennek. Éva. Mit gondoltok sikeres lenne a Hula-hop karikás torna?
Köszönöm a válaszaitokat
Bizony erős kéz kell hozzá.Ha nem sikerül vegyél egy másikat,de nézd meg vásárlás előtt,hogy szét jön-e.Szerintem megéri az a pár száz forint.
Én tesával jól körbetekertem ahol össze van dugva.Még külön jó,hogy kicsit rücskös maradt a ragasztó és masszírozza a hasamat:).Néha bekenem algás,vagy paprikás feszesítő krémmel a hasam előtte.
Mi konditerembe járunk a csajokkal.
A kitörés nagyon jó(már akinek)ha szabályosan végzed, ha nem, akkor szétcseszi a térdedet.
Futni nem szeretek, szóval nálunk a hagyományos gépek jönnek be és a fenék-koncentrált gyakorlatok. Baucsek Norbi-féle farizom gaykorlatoktól pl.kőkemény lesz +Réka is jó vagy Ica, Alexandra, ez mind hatásos, csak rendszeresen kell csinálni.
A leghatásosabb a fából készült, Budán van egy üzlet, Szafari sport a neve. Attól is függ milyen magas vagy, de az eladó segít kiválasztani a jó méretet:)
Sztem hatékony, csak rendszeresen kell csinálni.
Trambulinozni nem mindenkinek van lehetősége vagy kedve, szóval marad a hullahopp:o)
köszi, az infót, nem tudtam, hogy simán szét lehet szedni őket :-) én valami fában gondolkoztam, amit talán még ilyen triálokban lehetett kapni, de gondolom az a bolthálózat már nem létezik :-)
méretre vannak valami szabályok? mindegy, hogy mekkorát veszek?
További ajánlott fórumok:
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Akinek van hullahopp karikája, és használja is, véleményeket, tapasztalatokat írnátok?
- Ki mennyit fogyott hullahopp karikával?
- Hol vehetek Miskolcon fa hullahopp karikát? Ár?
- Ki használ masszírozós hullahopp karikát, ami állítólag jobban elősegíti a fogyást/alakformálást?
- Csak rendszeres hullahopp karikázással lehet eredményt elérni?