Holnara pácolok sertés husit mustárral és flekken porral grillezéshez.Leszokták előtte sozni a husit vagy csak akkor ha már grillezük? (tudásbázis)
23. Zebra25
2011. ápr. 20. 14:36
Ha Te csinálod a pácot akkor ne sózd be, mert attól jobban ki fog száradni, csak közvetlen előtte kell besózni. Viszont ha már benne van akkor nincs mit tenni.
22. Mákosnudli
2011. ápr. 20. 10:31
szerintem le szokták sózni
21. margareta51 (válaszként erre: 18. - Gevi1931)
2009. máj. 31. 21:44
A majjal kapcsolatban amit irtal igaz en is kiprobaltam es tenyleg jo.
20. drnéni
2008. nov. 19. 19:01
Ha órákig vagy napokig áll a pácban a hús, semmilyen sós pácot nem szabad alkalmazni, mert megkeményedik, és kimegy a nedvességtartalma. Én pl. ha húst sütök, csak akkor szoktam megsózni, amikor nagyjából már megsült, így szaftosabb marad.
19. c0c88e77c0
2008. nov. 19. 16:32
pácoláskor sosem szabad besózni a húst,mert nem tud igazán megpuhulni, csak közvetlen sütés előtt!
18. gevi1931
2008. nov. 19. 14:24
CSak attól függ hogy a pácban van-e só ?
Amit magad készitesz pácot abba nincs pl. bosr majoranna , kakukfű szerecsendió stb.akkor meg sózom mert itt ketté szakad az ország én azt szeretem ha a só átjárja a húst. Sőt én még a májat is előre sózóm csak egyszer probáljátok ki ha meg sozzátok akkor egész világos lesz a máj és puha lesz. Ahányház annyi szokás!!!!!!!!!!!!!!
17. katácskák
2008. okt. 20. 04:37
Én nem sózóm, mert a füszerkeverékben éppen ELÉG só van. SQt, szerintem épp elég sósak. De izlés dolga. :)
16. csibiusz
2008. okt. 8. 11:36
Már nem kell sózni a húsokat, elég a pácban levő só.
A mustárosnál szépen puhul a hús, és hamarabb átsül, na és finom, nagyon szeretjük.
15. Bódiné Anikó
2008. okt. 4. 12:16
Szerintem elég a páclében levő só.
14. gevi1931
2008. okt. 1. 15:19
Annyi biztos akár mikor készitetem én mindig besóztam nekem ugy izlik de vigyázni kell a mostani pácokkal mert sóssak!!!!
A mostani divat nem sózni de nekem hiányzik az átjárt só ize belőle.
AHÁNY HÁZ ANNYI FÉLE !!!!!!!!!
13. supin
2008. júl. 1. 07:46
Így igaz. Nem kell sózni mert a füszerkeverék sós de nagyon fini!
12. smudlaagi54
2008. júl. 1. 06:27
A füszerkeverékek mindig tartalmaznak sót,ne sózd be.
11. körömvirág
2008. jún. 27. 13:44
Ha a fűszerkeverék tartalmaz sót, semmiképpen se sózd be plusszba! A mustáros pác előtt nyugodtan sózd be, és ha szeretitek, szórj rá őrölt borsot és majorannát, nagyon finom lesz:))
10. sereva
2008. jún. 27. 12:08
Én is úgy tudom,hogy nem kell besózni.
9. supin
2008. jún. 27. 10:24
Nem szabad sózni! Ettől megkeményedik a hus.De én egy kevés huspuhítoval meg szoktam szórni.
8. zsuzskaboszi
2008. jún. 27. 09:58
Ha Te készíted el a pácot,és nem készet használsz akkor elég a sütés előtt sózni.A sóval az a gond ,hogy kioldja a húsból azokat az össze tevőket amik igazán értékesek.
7. d@nu
2008. jún. 27. 09:30
Ha 1 nappal előtte pácolsz, nyugodtan sózhatod, a legtöbb kész pác is sós. A sómentes verzió inkább a több napig pácolódó husikra "érvényes", különösképpen a marhára.
6. Tiduj30
2008. jún. 27. 08:46
állítólag jó, ha elötte éjjel tejbe áztatod, és csak elötte 1-2 órával a pácba...én még nem próbáltam, de legközelebb én is úgy fogom. Én egyébként besóztam kb. 3-4 órával alötte, mikorbepácoltam , de nem lett kemény.
5. Anett83
2008. jún. 27. 08:13
Ha flekken porral pácolod,az már magában is sós.Legalábbis amit én szoktam használni.A mellett én már nem sózom a húst.
4. kriszti0430
2008. jún. 27. 08:12
Köszönöm :)
3. fodbetti
2008. jún. 27. 08:11
Sztem is csak akkor mielőtt kisütöd.
2. hpkati
2008. jún. 27. 08:10
Grillezés előtt, mert ha sósba áztatod megkeményedik a hús!
1. kriszti0430
2008. jún. 27. 08:08
Holnara pácolok sertés husit mustárral és flekken porral grillezéshez.Leszokták előtte sozni a husit vagy csak akkor ha már grillezük?