Hungária Nagycirkusz 2012 (beszélgetés)
Igen, elég hosszú volt az előadás.
Én egyébként láttam "jönni-menni" a mutatványosok között egy begipszelt lábú srácot. Lehet, hogy ő lehetett a motoros, csak megsérült.
Szia!
Bocsi, nem láttam, hogy írtál.
Végül csak a nagyobbik ment az apjával, én a kicsivel a barátnőmnél voltam. :)
Motorozás itt sem volt, szóval vagy betiltották, vagy csak parasztvakítás...
Mindenesetre nagyon tetszett nekik, bár azért egy 4,5 éves energiabombának elég sok az a közel 2 óra, amíg az előadás tartott. A szünet után már nem ült olyan nyugodtan... :)
Szia!:) Mi láttuk a műsort. Eléggé hangos, nagyon piciknek nem való. A drótkötélen motorozás sajnos nem volt, pedig az én fiam is éppen arra lett volna kíváncsi:(
Mi Szombathelyen voltunk, úgyhogy a soproni helyszínt azt nem tudom.
Sziasztok!
Látta már közületek valaki a fenti cirkuszműsort? Most épp Sopronban vannak.
Lenne néhány kérdésem...
Először is: mennyire hangos? Kisebbik lányom fél a hangos dolgoktól (porszívó, fűnyíró). Tudni szeretném, érdemes-e megpróbálni vele beülni az előadásra, vagy biztosan felesleges pénzkidobás, mert nem fogja bírni a hangerőt?
Mennyire félelmetes a műsor? Olvastam a honlapjukon, hogy van valami drótkötélen motorozás... (Ez már inkább a nagyobbik miatt lenne fontos.)
És konkrétan Sopronról: hol van a cirkusz helyileg Sopronban?
Köszönöm a válaszokat!!!
(Ha valami kérdés még eszembe jut, leírom.)
További ajánlott fórumok:
- X-faktor 2012
- Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
- Magyarország - Hungária. Miért van két neve hazánknak? Tudja valaki a történetét?
- Segítenétek, hogy tömegközlekedéssel hogyan jutok el a Népligetből a Hungária körútra?
- Pestiek! Tudja valaki, hogy a Vajdahunyad várához be lehet-e menni a Hungária felől vagy csak a Hősök tere felől kell?
- Születésnap ünneplése a Fővárosi Nagycirkuszban