Hullott már valakinek candida gombától a haja? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Hónapok óta erősen hullik a hajam,viszket a bőröm,és ezeken kívül számtalan tünetem utal arra,hogy candida elszaporodás van:O
Sajnos imádom a sajtot,és egy éve napi rendszeressggel fogyasztottam is,nem kevés mennyiséget.
Most állt össze a kép.
Biztosan tudod, hogy a normál bélflóra tagja is, akkor van gond, ha nagyon elszaporodik, akkor nálad ez a helyzet. Hullhat a hajad emiatt. Sajnos diétázni kell.
A hajnak többféle vitamin, nyomelem kell, amit sokan nem tudnak pl. cink és szelén is.
Tudjátok mit próbáljatok ki? Nekem szerencsére még nem kellett kipróbáljam, de sokan mondják, hogy beválik.
Az elmélet szerint ha naponta megiszol egy liter citromos vizet, meg egy egy pohár vízben feloldott szódabikarbónát (1-2 kv-s kanál) naponta, akkor azok a gomba élőhelyét, a lúgos környezetet semlegesíti, így ha nincs hol elszaporodjon a gomba, nincs honnan táplálkoznia, elpusztul.
Ha a szigorú diétát betartod, akkor 3 hónap alatt teljesen elmúlik a candida.
Anno végig csináltam és tényleg működik.
Az már más kérdés, hogy a diéta ennek a verzióját nagyon kevesen ismerik. Sok embernek segítettem, mint ahogy nekem is segítettek.
Ha valaki kéri, szívesen odadom a diéta leírását.
A hajhullást minden féle gyulladás kiválthatja sajnos.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem. Bármilyen hüvelyi fertőzés kiválthat rosszulléteket és étvágytalanságot?
További ajánlott fórumok:
- Most vettem észre, hogy két parabolában kihullott a hajam. Ez lehet attól, hogy egész nyáron copfban volt a hajam? Most levágattam, visszanő
- Szülés utáni hullott-e a hajatok?Van-e valami segítség?
- Egyik pajzsmirigyem nincs kifejlődve, de a TSH értékem normál tartományban van, viszont valamitől kihullott a hajam...
- Rántott gombától lehetek így?
- Ha már nem szedem az orvosságot, amitől a hajam hullott/ik, mikor áll el a hajhullás?
- Regaine hajszesz, használt már valaki?Nem hullott tőle jobban a hajad?