Szülés utáni hullott-e a hajatok?Van-e valami segítség? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!Pláne szoptatás után hullott a hajam.De megállt.Lehet fogproblémától is.
Sziasztok!
Az egyszerű vitaminkészítmények is megteszik általában :)
Köszi szépen. Ma délután veszek is :))
Nekem kb. szülés után 3 hónappal kezdett el hullani én csalán hajszeszt teszek rá hajmosás után! Kicsit mintha jobb lenne!
Esetleg próbálj meg Revalid kapszulát szedni, nekem annak idején bevált. DM-ben, gyógyszertárakban, Rossmannban lehet kapni.
Sziasztok!
Három és fél éve szültem első gyermekemet, és azóta hullik a hajam. Nem azt mondom, hogy csomókban szedem ki, de azért elég jól hullik. Sajnos a második szülésem után sem lett jobb a "helyzet". Tud valaki valamit ajánlani, hogy mit lehetne szedni hajhullás ellen? Hajvágás kizárva!!!
Dettó! Nekem is a hajvágás vált be.
Nekem nem a szülés után kezdett el közvetlenül hullani a hajam, hanem pár hétre rá. Ez a szoptatás miatt és a hormonváltozás miatt van.
Nagyon hullott,levágattam,azóta nem csinálja:))
Az nem kifejezés, csomóba. Rettenetesen kétségbe is estem. De idővel mérséklődött, és ettem Revalidot 3 adaggal.
igen,nagyon hullott.és ezért lekellett vágatni.
Hullott sokáig, és nem is nőtt vissza mind, maradt kétoldalt ritkás folt a homlokom felett. Nagyon idegesít. Hátul nem hullott, csak felül.
Nekem is hullott kellett egy-pár hónap mire azt mondhattam hogy már csak természetes hajhullásom van.
Nekem is hulott a hajam, de mivel csak az hulott ki, amivel bedúsult akkor, amikor terhes lettem, hát nem sajnáltam. Lehet, hogy azt a részt, amikor bedúsul, sokan nem veszik észre, de amikor kihullik, akkor megijednek?
Sziasztok,
a terhesség alatt megemelkedik a szervezetben lévő ösztrogén szint,ezért elméletileg nem hullhat a haj.Viszont a szülés után az ösztrogén beáll a normális mennyiségre,és ezáltal,ami nem hullot ki a terhesség alatt,az ki fog potyogni később.Ez teljesen természetes folyamat,sajnos én is átéltem és tudom,hogy nagyon rémísztő.De pár hónap alatt el kell hogy múljon.
Sziasztok,
nekem szülés után 3hóval indult el a hullás,és most(7hónap) is tart:(((
Nem teszek semmit ellene:(Reménykedem.
Szia!
Szülés után a hormonális változások miatt hullhat a hajad. Akár szoptatod, akár nem a babád. Ez ellen nem tudsz tenni semmit. Azért javíthat a helyzeten, ha szedsz valamilyen vitamint(Elevit). De ettől legfeljebb javul a helyzet, de teljesen nem múlik el. Ki kell várni a végét!
A védőnőm azt mondta, hogy van, akinek terhesség alatt hullik nagyon a haja, annak valószínűleg szülés után már nem fog (nincs miből :)) És van, akinek szülés inkább. Én is ezek közé tartoztam mind a két terhességem után.
Legyél türelmes, elmúlik!
Nekem mindig sok,és vastag hajam volt,de szülés óta folyamatosan hullik,már fésülködni sem merek,csak hajmosáskor.Igaz,észrevenni nem lehet,de én tudom.Most öt hónapos a kislányom.Meddig tart ez még?Vérvételre én is gondoltam,de semmi bajom.
7 hónapos a pici.. tán 2 hónapos volt, mikor intenziven elkezdett hullani. pár hete abbahagyta:)
Szia Zsandrea!Érdekelne annak a hölgynek a száma.Vérképet már csináltak de az jóvolt.A dokiszerint a pajzsmirigyet csak a 6hónap után kell megnézetni
Sziasztok! Én most vagyok háro és fél hónappal a szülés után, és talán egy hete vettem észre, hogy elkezdett hullani hajam! Ezek szerint, ez normáli s a szülés után? Bár nekem korábban is hullott már, évente legalább egy rövid időszakban.
... én is így voltam, és okosan kitaláltam, hogy biztos rákos vagyok (még fiatalka voltam), és orvoshoz se mertem elmenni, csak jó sokára.... vérkép.... erős vashiány... kaptam sok-sok vasat. :o) Nézess egy vérképet! :o)
Szió! Én még csak terhes vagyok, de elégé hullott a hajam. Főleg, hogy a pajzsmirígyem is rosszul működött. Viszont használok egy hajszeszt a hajamra, és nagyon szépen elmulasztotta. Csak gyógynövényt tartalmaz, egy hölgy a tanyáján termeszti ezeket a gyógynövényeket és Ő maga készít belőlük egy hajszeszt. Nekem bevált, ha érdekel elküldöm a számát, postáz is belőle.
Szia!
Nekem is nagyon hullik a hajam. Én most járok a szülés utáni 6. hónapban. Gondolom a szoptatás is befolyásolja.
Valahol azt olvastam, hogy az elevit javít a helyzeten. Nagyon remélem.:)
Nekem is nagyon hullott, csomókban szedtem ki. Kérdeztem a fodrászt és a dokit is, azt mondták, hogy erre semmi nem használ, magától el fog múlni. És tényleg fél év után elmúlt, és azóta újra megerősödött. Már ritkítatnom is kell, és a fodrászom szerint több hajam van megint, mint szülés előtt.
Nagyon hullika hajam azt mondták szülés után 6hónapig előfordul,de addigra nem marad hajam.
További ajánlott fórumok: