HPV-vel kapcsolatos kérdés (beszélgetés)
lehet.. egyébként igen, ébren csinálták, ambulánsan.. mondjuk én szültem, de ennek kapcsán viszont később egy percig sem gondolkodtam, hogy a lányaim megkapják-e a hpv védőoltást vagy sem.
mindenesetre, jobb a végére járni!
a rákszűrés nekem is p2 volt. Csak ott volt a méhszájseb, már jóideje.. a kimetszéskor lett meg az eredmény... ami ugyan messze nem rák, ezt kihangsúlyozta a doki, de azzá vált volna idővel.
Sajnos, nem tudom, hogy hol érdemes, az enyémet szívesen ajánlanám, de nem tudom, vállal-e még újat, ő egyébként onkológus-nőgyógyász. Mondjuk egy kérdést megér, ha érdekel, priviben megírom
sziasztok ! egy kérdésem lenne, sajnos már 2 éve kimutaták a 31 es ( magas rizikójú ) HPV-t . anno szedtem ( természetes eredetű de nagyon jónak mondott ) immunerősitöt , majd egy évig, de most újra nézettem és még mindig megvan...a rákszürésen még P 2 , de nem hagy nyugodni.
sajnos mivel autoimmun beteg is vagyok ( chron stb ) a rendes virus ellenes szert nem akarom szedni ( hallottam van valami immunerősitö bomba ) le is dumáltak róla.
és mivel azt olvastam a szervezetnek 15 hó alatt illene legyőzni- de nem gyözte le , nemtudom mi a teendő . illetve van egy ismerösöm, akinek volt anno bár neki a 16 os is és 31es ,és neki már p 3 volt. de csináltak neki valamilyen lézeres kimetszést ( nemtudom mi a neve ) és azóta nincs hpv....
ha nekem p 2 , de mivel a hpv ott van 2 éve, elöre nem csináltathatom meg ( maszek alapon ) ezt a lézert ? mert máshogy már nem mulik el... az immunrendszerem elég rossz, sok a stressz, kb 2 hetente meg vagyok fázva... esélytelen.
véleményekre vagyok kiváncsi. Köszi
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Pánikrohammal kapcsolatos kérdések...
- Válaszolnátok pár kérdésemre a cukorbetegséggel kapcsolatban?
- Arc alapozásával kapcsolatos kérdésben tudnátok tanácsot adni?