Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Nem tudom, valaki jár-e még erre, de ha valaki angolul tud, és egy lényegretörő állásinterjúra felkészítő könyvre van szüksége (ebook), akkor az Amazonról 2013 dec 4-ig ingyen letölthető ez a könyv: [link]
Amúgy alapból 3 euró körül van.
Segít őszinte, de rendesen elmondható válaszok megfogalmazásában.
Sziasztok!
Remélem jár még erre valaki :)
Holnap állásinterjúra megyek egy "kistecsoba" (tesco expressz), a munkakör hivatalosan bolti eladó, de szerintem a leírás alapján egy árufeltöltői pozíció. Konkrétan az üzletbe kell mennem az üzletvezetőhöz. Szerintetek mit vegyek fel? Azért kiskosztümben nem szeretnék, mert úgy érzem sok lenne, de farmerban se, mert az se helyénvaló szerintem. Ötlet? :)
Arra gondoltam esetleg egy elegáns nadrág viszont egy egyszerűbb felső (nem blúz) mondjuk...
Sziasztok!
Valakinek biztos van tapasztalata tesztírás területén! Pályázatíró céghez megyek tesztet írni, ez a második kör. Szerintetek mi várható? Milyen jellegű lehet egy ilyen teszt? Kis cégről van szó egyébként! Köszi a segítséget!
Szia!
Hát...... le vagyok döbbenve....
12.30-ra bőven ott voltunk. A főnök sehol, üzente 14.00 órára menjünk vissza. Úgy is volt. 13.50-kor szállt ki öcsém a pékség előtt. Bement alig három perc múlva jött is.
A főnök közölte vele, hogy jelen pillanatban nincs felvétel.
Mondom mi??? Akkor hogy-hogy behívott interjúra. Mostanra derült ki, hogy már megvolt az ember, az az egy óra arra kellett, hogy vele akkor biztosra menjen. Ha ő mégsem fogadja el az állást, akkor jöhetett volna tesóm számításba. Az állás ugyanis nem volt meghirdetve, sógor-kóma-jó barát alapon lett "meghirdetve". Jól elkenyődött szegényem, az elsőnek miért így kellett alakulnia???!!
Ha nem a kereskedelemben kellene dolgoznia,nem kell sokat beszélnie mert az is visszatetsző lehet.Úgyis kérdezik majd,arra igyekezzen érthetően,tömören válaszolni.Litánia felesleges.
Szerintem a megjelenés decens ruha,mondjuk az ő esetében sötét nadrág,világos ing.Sportcipő kilőve.Semmi extra.
Hát az a baj, hogy az öcsémnek ez lesz az első állásinterjúja.
A másik gond, hogy igen félénk típus pedig elmúlt 21 éves! Attól félek, hogy csak ülni fog és némán hallgatni, nem lesz kezdeményező meg ilyesmi. De mivel én viszem el erre az interjúra az autóban még tanácsokat fogok neki osztogatni és megfogok bolondulni míg ki nem jön!!
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Pánikrohammal kapcsolatos kérdések...
- Kérdések egy állásinterjúval kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok