Hozzátáplálás nehézsége nálunk.... (beszélgetés)
Amikor már több félét eszik a gyermeked akkor válthatsz ki egy étkezést.Mi az ebéddel kezdtük de ezt is mindenki máshogy szokta.
Amúgy én a kóstoltatást is így kezdtem mindig ebéd előtt kapott majd szopott utána.
Remélem tudtam valamennyit segíteni.
fél almát? ennyi idősen? az én lányom 5 hósan épp hogy evett pár kanálkával...
ő is tápszeres volt, neki vashiány miatt javasolta a dokinéni 4 hónaposan a gyümi levek adását,de csak a levet.. és abból is egyszerre csak 1 fajtát.. 4 napig csak almalét, ha azzal nem volt gond, jöhetett más, szintén 4 napig csak az.. amivel nem volt probléma azt szép lassan be lehetett vezetni..
de mindent csak napi 1-2 alkalommal, pár kortyot, mellette ugye tápszer ment szokott módon :)
az üveges bébipépeket 5 hónaposan kezdtük,de akkor is csak a gyümölcsöseket, és szintén 1xre csak 1 fajtát, 4 napig... hogy ne legyen gond, vagy ha lesz,tudjuk melyik okozza a galibát...
ne adj neki még tápin kívül semmit, 4 hónap alatt hivatalosan ma már semmit nem kaphatna anyatejen,tápin kívül..
elbeszélgetnék a védőnőddel 1 kicsit........
Majd jó lesz a kistesónak:-D
Én majd azt veszek majd ha lesz baba!
Amúgy én nem is próbáltam mást!De szerintem nem lenne gond eggyel sem nem igen válogatós a drágám.
Érdekes ez mert pl Nekem ezeket a márkákat nem volt hajlandó elfogadni, egyiket sem
csak a NUK-ot
itt egy csomó új cumisüveg:)
Hűha akkor csak a legjobbat:-)
Mi nekünk Avent van.
tényleg nem kellett volna :(
5-6 hónaposan térj vissza a dologhoz,addig tápszer + víz.
Okosak a babák,nem véletlenül nem kellett neki.
Még messze nincs felkészülve az emésztőrendszere azokra amiket adnál neki.
(elnézést ha már írták ugyanezt,nem volt most időm mindent visszaolvasni)
Próbáljuk az üveget...hát,nincs oda érte! :(
Most mennem kell,felébredt és éhes!!!
erőltetni nem szabad tényleg
cumisüvegeztek?
Először tetszett neki a kanálból az almalé,majd pép.Mostmár nem.(Pont úgy,mint a fórum indítójának a kislánya!)
De ma pl.pár kanál őszib.levet (én facsartam...vagy mi),elnyammogta.
Szóval lehet hogy kanál-fóbia :),de lehet csak a Sinlac nem jött be neki.Vagy rossz napja volt.Nem lehet tudni a babáknál.Én nem erőltetem.
Hát igen Kende jól evő baba,hála égnek én sem panaszkodhatom.Vissza emlékezve mi is mennyit agyaltunk azon hogy mit hogyan csináljunk.Nekem már ez nem okoz fejtörést de hamarosan nektek se.
Nagyon nehéz ez de kedves fórum indító hidd el nem te nem ti vagytok az egyetlenek akiknek nehezen megy.Remélem jön ide olyan is aki teljesen azzal küzd amivel te.
Minden esetre sok kitartás,és türelem kell.
szerinte ez korrekt döntés
Nekem is szinte teljesen0-ra csökken menszikor a tejem, bármit is csinálok
akkor nem csak Én vagyok ilyen 'marslakó'
szerintem úgy jó lenne ha csinálnád
és a kanalat nem fogadja el vagy a sinlacot?
29-én volt 4 hós.
Sajna a tejem a mensi előtt-közben-után (kb.1 hétig),mindig megcsappan.(csinálhatok bármit!!!)Ilyenkor kéne a pótlás,csak a tápot utálja.(mindet)Ezért vettük a Sinlacot.Ugyebár ez tejmentes és ez is lényeges szempont!
Segítőkész orvos. :(
A védőnőd sem jobb-sajnos.Pedig sok múlna azon,hogy mennyit segítenek.Nekem is totál kudarc volt az első babánál a szoptatás. :(
Másodszorra jobban ment-hála az én utána járásomnak (olvasásomnak).
Harmadszorra pedig még jobb.De ez is csak rajtam múlott!Sajnos még nem igazán tudnak segíteni a védőnők és az orvosok sem.De itt a Hoxán tényleg sokan tudnak tanácsot adni.(igaz néha kötekednek egyesek-szerencsére velem még nem)
juj az nagyon drága
íratni kell fel mert amúgy 1300ft
Én eleinte natúron adtam és aztán pedig amikor már evett gyümit akkor almával vagy barackal
mennyi idősek vagytok?
pépek alatt a sinlacot értem, bocsi
azt kezdtük el 4,5 hósan
nagyon szép neve van
igaza van Beának, tényleg fogod érezni amikor érettnek látod meg ilyenek
azért ne aggódj, el fogja fodadni a kanalat akkor is ha vársz pár hetet
Mi a pépeket 4,5 hónaposan kezdtük mert fogyni kezdett a fiam, nem volt elég a tej, de aztán szépen lasan 1-1 kanál ez az is becsúszott, mármint gyümi és 6 hósan már szép adagokat kezdett enni, addig csak kóstolgattunk
de Ő már nagyon vevő volt rá, tehát reszketve kérte a kanalat
de ha sír evés közben akkor még nem érett rá
de nem baj, majd az lesz nemsoká