Hova kéne költözni? (beszélgetés)
mindenkinek mas a jo hely,en ausztraliaban elek.
Igen!!!! A Holdra!!! Menjünk együtt? Pont el fogunk férni,hogy ne zavarjuk egymást.... :DDD
miért? Budapesti gyerekesként érdekelne a véleményed.
Szerintem,minden ember más...Én Pesten születtem,nőttem fel,ott született 3 gyerekem...Eljöttem vidékre...Nem vertek annyi pénzt,hogy visszamenjek!...Az lehet,hogy több a munkalehetőség,de körülbelül ez minden előnye..:(
Mennyi pénzed van és Te hol szeretnél lakni?
szívesen:)))
"sajnos" minden Budapest központú ebben az országban, persze nem azt mondom, hogy máshol nem lehet megélni...
Pest!Tatai vagyok,igaz,hogy szép,de ennyi.Munkalehetőség nincs,Tatabányára kell átmenni,ha intézni szeretnél valamit....
Tatán az érezné jól magát,aki nyugalomra,csendre vágyik.
Pest élettel teli,nyüzsgő nagyváros.
Szeretem.
igen, én ezt mind tudom:DDD
Hülyeség amit gondoltál!:)
A gyereknek(?) ismerkednie kell az élet minden oldalával, hogy helyt tudjon állni később.
Egész életében nem védheted, óvhatod, csak ezzel a túlféltéssel gyámoltalanná teszed,...és akkor tényleg baj fogja érni, az első önálló kiflivásárláskor.
én ott nőttem fel, nagyon nehezen szoktam meg a vidéket...meg nem is úgy gondolom, hogy erőszakosabbak, ott a gyerekek csak csak csak..mondom örülnék, ha azt írnátok, hogy hülyeség amit gondoltam:)
nekem kb 2 hónap volt,lehet ők is hamar megszoknák :)
mi pl. kertvárosi részen lakunk,van bölcsi,ovi ,rengeteg ált.isk.,gimi...nem kell bemenni a gázos részekre ha nem akartok,itt olyan mint egy kisvárosban,mégis Budapest,30 percen belül minden lényeges hely elérhető.
csak néha időbe telik megszokni Pestet:) nekem 8 évemben telt, de most már nem költöznék el innen szívesen.
a vidéki iskolákban arányaiban legalább annyi neveletlen, erőszakos gyerek van, mint Pesten. Ettől nem kell félned. Ha a lehetőségeket nézem minden szempontból, akkor Pest.
Ne is, itt emberevők laknak ;) Nem lenne célszerűbb kitalálni, hogy milyen iskolába megy, és utána megkeresni azt a régiót, ahol a legjobb az iskola?
Eger,Debrecen v Sopron.
Szóval a 3 lehetőségből,amit te írtál,akkor Eger.
lehet, hogy hülyeség, de elég visszahúzódó a gyerek, és félek, hogy a pesti gyerekek kikezdenék, vagy nem is tudom...féltem:)
Mégis miért?Nem nagyon értem az összefüggést!
igen, munka az kéne, meg egy középiskola, ami nem túl erős, de jó:)és legyen szép a város, és hangulatos...lehet sokat akarok? :)
Pest, annak is meg lehet látni a szépségét, hiába mondják hogy koszos büdös stb.. Én a Boráros téren laktam, ott megy több villamos, busz, a metró is 2 lépés, a hév szintén, bárhová el akarsz jutni nem gond, a tanulási és munkalehetőségekről nem is beszélve.
az attól függ mit szeretnél csinálni, muszáj-e dolgoznod, miből akarsz élni
További ajánlott fórumok: