Ha költözni akarnál Bp-ről, hova mennél lakni és miért pont oda? (beszélgetés)
Vannak 4 lakásos sorházak és ikerházak. Szerintem ezeknek még az áruk is elfogadható.
És a sorházakban, amennyire én látom, általában fiatalabbak laknak, tehát valszeg jó a közösség.
Kicsit bánom, hogy nem sorházba mentünk anno.
Közel 3 éve lakunk itt, kertvárosi részen és ilyen tapasztalatom nincs.Volt hogy notebook-t hagytunk a teraszon és még ma is meg van a nb.
Tény, hogy vannak "potyázók", de szerintem nyugis a mi környékünk.
Inkább olvasd el Darcy73 52.-es hsz-ét. ÉS GONDOLKOZZ!!!!
Egyébként meg nyugodj bele, ha vasat kakilsz is majd, akkor is meg fogom tudni oldani, hogy autóval bejuthassak Bp-re és ez ellen te nem fogsz tudni tenni semmit. Az autósok számát egyébként sem ilyen drasztikus felfogású embereknek kell csökkenteni, mint amilyen TE VAGY!!!! Hanem egy hiperszuper, tiszta, NORMÁLIS, mindenki számára elérhető (bérletek árát tekintve a leginkább) tömegközlekedés biztosításával lehetne. De amíg ott tart az ország, hogy a bérlet lassan már drágább, mint amennyit beletankolok az autónkba, akkor inkább megyek autóval és ott nem kell idegenek bunkózását eltűrnöm. De te nyugodtan puffogj csak magadnak én meg jókat röhögök rajtad! :DDDDDDDDDDDDDDDD
"Nem kell feltétlenül pöfögő, büdösítő autóval és busszal járni."
De, sajnos kell, mert tőlünk pl. a metró 15 km-re van, odáig csak busz jár. Viszont én is örülnék, ha valamelyik városvezetésnek eszébe jutna erre is metrót építeni. :)
Hátrébb az agarakkal!!!!
Mindenkinek meg van a saját véleménye. Ezt fogadd el, mert veled sem ért egyet mindig mindenki. Emberek vagyunk! Másodszorra pedig, van tömegközlekedés is, amivel be lehet járni. Pl: HÉV, Bp-en meg villamos. Nem kell feltétlenül pöfögő, büdösítő autóval és busszal járni. Harmadszorra pedig ne te döntsd el helyettem, hogy nekem mi a jó!!!! Budapestnek sok szempontból, hogy így fogalmazzak "lejárt az ideje". Aki csak teheti mindenki költözik vidékre, NEM VÉLETLENÜL!!!! Van aki csak amiatt, mert olcsóbb a lakás, mint Bp-en és ez elég nyomós indok szerintem. Végül, de nem utolsósorban, helyben is van munkahely az általam említett településeken, van aki helyben is el tud helyezkedni, és ez lehet, hogy nekem is sikerülni fog, mert már "építgetem" az ismeretségi köreimet és erősen készülünk a férjemmel családi házba költözni valami nyugis helyre. És ha épp úgy támad majd kedvünk igenis, hogy bemegyünk majd AUTÓVAL :)))) hehehe Budapestre. :PPPPPPPPPPP
Szerintem nemcsak azok "büdösítenek" akik ingáznak Bp.-re.Sokkkal több az olyan,aki nem hajlandó pl.metroval utazni,inkább 200m-t is autóval tesz meg.
De nem is ez a lényeg.Úgy gondolom nem kell személyeskedni,ez a fórum nem erről szól. :)
"Ha a madarak énekelnek a vihar után,az emberek miért nem tudnak örülni annak a napsütésnek,ami nekik jut?"(Rose Fitzgerald Kennedy)
Szép napot!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Tanyára költözni, kicsit másként, mint gondolják...
- Anyósék velünk akarnak költözni, mit tegyünk?
- Ha Te nagymama vagy és az unokád hozzád akarna költözni, mert nem tetszik neki az otthoni rendszer, mit tennél?
- Pesterzsébet - oda szeretnénk esetleg költözni, milyen ott lakni?
- Anyósom hozzánk fog költözni. Nagyon félek tőle, hogyan fogjuk egymást elviselni.
- Megéri Pestre költözni?