Hová érdemes költözni országon belül? (beszélgetés)
Budapesten sem kell félni a nyüzsitől... Én ha otthon vagyok, nem érzem azt, h Budapesten vagyok, Nyíregyházán vagy Győrben :D
De ha kimegyek, akkor szeretem azt, hogy tudok hol vásárolni, el tudok menni színházba, de ha arra van igényem, akkor felmegyek a Normafához, vagy a Margitszigetre, és elvagyok csendesen is :)
Bp-i álláshirdetéseket nézz, mert van rengeteg.
Innen a nagy része a lakóknak bejár pestre, hiszen 20-30 perc kocsival.
Mi is sokat gondolkoztunk barátommal a költözésen,igaz nálunk gyerek még nincs.
Borsodban élünk,szal nem hinném,hogy részletezni kellene bárkinek is,hogy itt mennyire rossz a helyzet.1 év alatt SEMMILYEN munkát nem találtam.2-3 hónapot dolgoztam egy gyárban,de oda soha nem mennék vissza.
Lényeg,hogy nézelődtünk az interneten rengeteget.
Ami nálunk szóba jöhetett volna az Pest mellett valami kisebb város,hogy könnyen megközelíthető legyen a belváros,Győr,Szombathely,Mosonmagyaróvár,Sopron és Zalaegerszeg.
Pestre azért nem mentünk volna,mert kis városban éltünk eddig is.Nem tudni,hogy hogyan ,,viseltük,, volna azt a nagy nyüzsit..
Sajnos nem tudtunk elmenni,mert nem volt meg a kezdőtőként,kaució + min. 1 hónapra ételre stb-re pénz...
Itt 20 ezer a lakbér+ 20 a rezsi...csak éppen munkánk nincs jelenleg.Nekem eddig sem volt,párom "szerencsésebb".
Talán külföldre sikerül kijutni és akkor talpra tud egy kicsit állni az ember.
erősítem a tábort!
se munka, se semmi :/
Hol lehet arra állás hirdetéseket találni.
Van valami hirdetőújság?Amit neten is meg lehet nézni?
Szia! Budajenő-Telki.
De nagyon jó kis község itt a környéken Páty, Perbál.
Van fodrász, kozmetikus, szoli :D
Bár ruhaüzlet nincs :D
Szia!
Melyik ez a falu?
Fodrász van? :D
Milyen munka lehetőségek vannak hol érdemes keresni?
Az a gondom ,hogy ami munkalehetőségeket néztem eddig amellett nem tudnám max. csak elvinni a kisfiam suliba de érte menni már nem tudnék 4-re.
Pest megye, vagy Győr, Szombathely, Móvár.
Én Békésből indultam, laktam Bp-en, Tatabányán, Győrben... Győr messzemenően vitte a pálmát.
Most pest megyében lakok, Bp-től 15 km-re, de eddig ez a legjobb, még Győrt is felülmúlta. A gyerekeim faluban nőnek fel, friss levegő, házi tej, kert stb, de 30 perc alatt beérnek a városba, ha bármit akarnak :)
Köszi Nektek!
Budapesttől kicsit félnénk kisvároshoz vagyunk szokva.Ami nekem még érdekes ,hogyha neten nézem a munkákat nincs annyi lehetőség mit amit hallani hogy, ennyi meg annyi munka van Veszprémben vagy éppen Győr környékén.Ott pl mi egy átlag fizetés?
További ajánlott fórumok:
- Hova utazzak júliusban Magyarországon belül, pár napra, 8 hónapos babával?
- Természetbe járóknak, akik szeretnek kirándulni, túrázni, futni, biciklizni, de nincs kivel, Magyarországon belül vagy külföldön
- Miért nincsen repülő járat az országon belül?
- Magyarországon belül hol érdemes szétnézni, kirándulni, pihenni?
- Költözés országon belül
- Hova érdemes Horvátországon belül kis gyermekekkel utazni?