Hosszabb idő kézbesíteni egy levelet a vírus miatt? (tudásbázis)
Szerintem is, túl finom volt a csoki ami benne volt.
Akkor neki kellett kapnia vmi nyomonkövetési számot vagy legalább csomagszámot ami alapján ha rákérdez a kézbesítőnél, tudnia kéne mi a helyzet.
De nagyon úgy tűnik, hogy valaki "meglovasította" a csomagotokat út közben.
Nem tudom,a lányom adta fel.
Annak egyéb oka van, gondolom elveszett. Nem karantén miatt. Én bármit rendeltem megjött, volt ami késéssel, de szóltak hogy a posta nem győzi.
Van vmi csomagszám ami alapján utána tudnak nézni?
A csomagot nyomon lehet követni. Nem ül rajta a posta. A webáruház nem küldte el időben. Összerakjak a rendelést és bacnak feladni. Náluk reklamálj.
Április óta nem ért oda a csomag Bulgáriába.
Köszi a tájékoztatást! Nekem ezt mondta a posta központja.
Na tegnap kaptam èrtesìtèst,hogy 13àn èrt az orszàgba a feladott levelem.kb 1hònapba telt.
Nincs karantén. A szállítmányozásra amúgy sem volt befolyással a karantén (max ha olyan országból rendelt az ember h Kína stb).
Inkább azért tart tovább mert sokkal több dolgot rendelnek az emberek.
KARANTÉN VAN! Bizony a küldeményeknek is napokig aszalják a postán. Szerintem itt is nem csak kint. Nekem csomagom jött három héttel később emiatt.Csomagküldőtől, kerti dolgok: magvak, palánta, gumósok. Mind tönkre is ment amíg levegőtől elzárva várakoztatták őket, viszont a járványhelyzet miatt nem is tudtam reklamálni. Levél is késhet emiatt.
A lányom Bulgáriába küldött csomagot,még áprilisban.
Még most sem ért oda.
Jaja, sokkal hosszabb, mi mar lassan hetedik honapja varjuk a kozjegyzo levelet. :D Gyerekek, nem lehet masikat fogadni ha az adott illető nagyon lusta? :D
Nem működik,emiatt is beszèltünk a postàval.pròbàlnak utànajàrni.eszem megàll...
Áprilisban ügyfélkapus kérelmet küldtünk Nyugdíjfolyósítóhoz, erre sem böfögtek viszza. Királyi postán már nem csodálkozom.
Ha ajánlottkènt adtad posta.hu nyomkövetès oldalon még tudod nèzni.utoljára hol tettèi számîtó gèpre
Igen pont ezt nem értem, hogy megnőtt a kézbesítések száma, levél is és csomagküldés is erre létszámleépítés van... Ki érti ezt. 🤷♀️
Több a küldés, és valahol meg több a küldés, de kevesebb az alkalmazott.
Elég nagy az ország, talán nem mindenhol, de a pasim anyja szerint: a francia posta nagyon lelassult.
Akkor reméljük csak látják majd merre járhat. Annyira szörnyű, hogy nem lehet a postában bízni. Mit csináljon az ember ha utazni nem tud/nem lehet de valamit küldeni kell...:(
Mi kèrtül,de semmi jele interneten keresve sem.a posta utananèz a napokban
Hú remélem... én csak egy képeslapot tettem bele meg a férjem új névjegykártyáját, apu szerette volna látni 😅 De pont az utóbbi miatt én is féltem kicsit. Az a baj, hogy nagyon nyomon követni sem lehet ha nem úgy kérted direkt. Én csak simán adtam fel.
Köszi,hogy vàlaszoltàl.Èn is aggòdom,mert iratok vannak benne,szemèlyicsere miatt stb.Remèlem nem kallòdik el a francba🙄☹
Én Finnországból küldtem szüleimnek és nekünk is tovább tartott mint szokott. Én már rendesen azt hittem elveszett aztán szólt anyum hogy megérkezett.
Mondjuk itt voltak is elbocsátások a postán úgyhogy tudom hogy pl. nem minden nap van kézbesítés. Lehet hogy a levelem ült pár napig mire elindult Mo-ra.
Fr.orszàgbòl küldtem 2hete ès mèg mindig nem kapta meg az illető.A postàt is felkerestük,pròbàlnak utànajàrni...
Valakinek hasonlò tapasztalat?
További ajánlott fórumok: