Késnek a közüzemi számlák, meddig kell kézbesíteni ezeket? (tudásbázis)
Nem érkeztek meg a számlák.
Egy ismerősöm a postán dolgozik, ő mondta, hogy rajtuk is feltűnően kevés megy át.
Talán az új elszámolásra átállás miatt?
Jó pár éve volt ilyen amikor a sárga reklámszöveget kezdték el rányomtatni.
Ezt a butaságot honnan veszed? Akkor szerinted sosem küldenek már számlát??
Különben is ma még lehet óraállást diktálni!
Ki mennyit fogyasztott annyit fog fizetni, ha tudja a későbbiekben kicsit takarékoskodik, akinek tud, annak nem jó hírt az emelés, de számlák ÉRKEZNI FOGNAK!
Most reggel vettem ki a gázszámlát a postaládából. Ezek szerint még pénteken azok után dobta be a postás, hogy én már feljöttem.
Csak a májusi diktálástól számítva, júniusi diktálásig, és a másik sorban onnét a július hóközi diktálásig számlázták, nem a július 31.-én elküldött óra állásig.
A következő számlában gondolom, még az a pár m3 külön soron fog szerepelni, ami júl.25-31. között elfogyott.
Stop.
MVM összevont számla
erre tessék keresni
összeghatár alatti számlát összevontan kezelik.
Kézhezvételtől számítva 8 munkanapon belül kell befizetni jogilag.
Nálunk átalány-fizetés van már évek óta,nem vagyok híve a diktálásnak (idén épp aug.15-18 között lesz az órák leolvasása) A gáznál és a villanynál is eddig mindig túlfizetésünk volt szinte minden évben mivel elég keveset tartózkodunk otthon. Szinte biztos vagyok benne, hogy beleférünk a rezsicsökkentett árba.
Akik diktálnak, rájuk más vonatkozik.
Mindenkinek más a diktálási időpont.
Mi a villanyt 15-21 között diktáljuk.
Július 15.-én diktáltunk, szokott időben megjött a számla.
Kíváncsi vagyok a mai diktálás hogy sikerül.
Sziasztok!
Nálatok megérkeztek időben a közüzemi számlák?
További ajánlott fórumok:
- A 10 év alatt felgyülemlett közüzemi számlák kidobhatóak?
- Albérlőm el van maradva a közüzemi számlákkal, kb.300000 Ft-tal. Mit lehet tenni? A szolgáltatókkal én vagyok szerződésben.
- Mi a véleményetek a közüzemi számlák interneten történő fizetéséről és az interneten történő fizetésről?Nincs benne semmi veszély?
- Segítenétek? Egy hitel kérelemhez kellene írnom egy olyan "igazolást", hogy nem én fizetem a közüzemi számlákat hanem a cég ahol dolgozom.
- Házastárs halála esetén, hogyan kell a közüzemi számlák átírását intézni?
- Díjnet számlák augusztusban másnál is késnek?