Honnan tudom, hogy a pasim másba szerelmes? (beszélgetés)
belém szerelmes:)
a feleségébe nem:)
Szia!
Nálunk színte úgyan ez volt a szitu az ex férjemmel:(
hát ez az, sejtettem, hogy valami nem oké. és tudom, hogy van valami gond, de nem lehet vele beszélni.
úgy van vele, hogy ő nem csinált semmit, mindent rám hárít. de mindenért nem lehetek én a hibás...
UHHH ITT AZ ÜTÉSNÉL MÁR MEG KELL ÁLLNI!!!
EGY SZÓVAL, BAJ VAN!!!!
ONNAN , HOGY ELKEZD ÉRDEKLŐDNI MÁS IRÁNYBA!!!FESZÜLTEBB!!!SZÍVESEN VAN A LAKÁSBAN INKÁBB EGYEDÜL!!!ÁTMEGY A MÁSIK SZOBÁBA OLVASNI VAGY TV-NI!!!KEVESEBBET BESZÉLGET!!!CSAK RÁ GONDOL!!!2 PERCENKÉNT NÉZI A TELEFONJÁT!!!
MÉG SOROLJAM??? :DDDDDD
igen.
üvöltözik, kiakad, egyszer megütött.
bocsánatot kért, de ma megint ordibált...
nem, sajnos nem tudom kire bízni a gyereket.
a nagyszülők kb 300km-re vannak. ráadásul anyóssal mocskosul össze is vesztem, meg rá nem bíznám a gyerekemet. :(
nem, egyáltalán nincsen rendben.
nekem azzal szexelni nincsen kedvem, aki folyamatosan bánt és terrorizál...
főzz egy jó vacsit, bontsatok ki egy üveg bort és beszélgessetek...
a gyerekeket nem tudod rábízni vkire egy estére?
Kérdezz rá tőle. Ne olvass a sorok közt!
Viszont ha ennyire szívén viseli a csaj sorsát, akkor lehet megmozdult benne valami.
Talán bekapcsolt a "megmentem mert hős vagyok" - fokozata.
nem tudom, csak sejtem, hogy valami nincsen rendjén.
elég sokat beszél egy munkatársáról, akinek gondjai vannak a párjával, mert a fickó kijelentette, hogy nem veszi feleségül, meg gyereket sem akar tőle.
mondtam a pasimnak félig humorosan, hogy azért nagoyn nem kell túlzásba vinnie a vigasztalást...
amit egyelőre észlelek. egyfolytában veszekszik velem, általában gőzöm sincsen, hogy mi lehet a baja. kiakad, üvöltözik, csapkod.
eddig azt hittem, hogy anyós miatt van, hogy az duruzsol örökké neki, de pl ma nem is volt téma és nem is volt a közelben sem.
sajnos a helyzetet bonyolítja, hogy van egy 2 éves gyerekünk és házasok is vagyunk...
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudom, h jósló vagy igazi fájásom van? Kb 10 perces rendszerességgel jönnek de egyáltalán nem elviselhetetlen. Menjek a kórházba?
- Ti honnan tudjátok, hogy nagyon szerelmesek vagytok? És létezik olyan, hogy ahogy az ember idősödik úgy nem lesz olyan szerelmes se?
- Miért nem tudom elengedni Őt? Pedig nem vagyok szerelmes
- Hol találok olyan oldalt, ahonnan szerelmes videókat lehet küldeni?
- Hogyan tudom eldönteni, hogy egy lány szerelmes -e belém?
- Nagyon rég nem voltam szerelmes, nem tudom, az jó vagy...