Hogyan tudom eldönteni, hogy egy lány szerelmes -e belém? (beszélgetés)
Egyetértek!
Csak egy intő jel, de az sem mindegy hogy milyen. Úgy vélem be kéne fejeznem a szellemvarjú károgást, és kiegyensúlyozottan látni a dolgokat. (ez nem mellesleg nekem is jót tenne)
szerintem nem csalódik midenki, van, aki osztálytársával házasodik össze, holtomiglan-holtodiglan, és sose érinti meg igazán a szerelem. de azért a többség szerintem átmegy 1-2-x szakításon, mielőtt megállapodik.
a bizalmat, szerelmet, stb nem lehet okos tanácsokkal irányítani szerintem. véleményt lehet formálni, hogy egy netes fórumon én mennyire hagynám befolyásolni magam azáltal, hogy egy vadidegen szerint mit kéne tenni valamilyen helyzetben, hááát.. én semennyire.. de nem vagyunk egyformák.
Értem.
Akkor az normális hogy mindenki csalódik? Vagyis ne próbáljak megmenteni ettől a fórumon senkit? (nem mintha hatalmamban állna)
De ez annyira kemény volt nálam, hogy nehezen törődöm bele abba hogy mással is megtörténik, ráadásul a szemem láttára.
csak arra utaltam, hogy a nőknél sose tudni, kivéve, ha nem vagy igen tapasztalt már szerelmi téren, és jól ismered nők testbeszédét, motivációit, habitusát, stb, stb.
először egy párszor szerelmes az ember, aztán csalódik egy párszor, aztán kiismeri a másik nemet. én kb 28 éves korom óta veszem észre, hogyha valaki szerelmes belém. :)
He?
Akkor most mi volt előbb? Tyúk vagy tojás?
Sehogy. Még a lány se tudja biztosan, hogy az-e ennyi idős korban. Mondjuk, ha bátor vagy, oda mész hozzá, egész közel, súgsz valamit a fülébe, és ha zavarba jön, elpirul, hebeg, stb, akkor lehet kezdeni vele valamit :)
Valami olyasmit mondanék, ami félig pletyka, h képzeld, xy azt mondta, h blabla... És csak a reakcióját figyeld a közelségedre.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Nem szerelmes már belém
- "Csak ne légy szerelmes belém...mert...az úgysem lehetséges."
- Lehet még szerelmes belém?
- A barátnőm szakítani akar velem, már nem annyira szerelmes belém mint eleinte. Mit tehetnék?
- Megcsaltam a férjem, és nem tudom eldönteni, hogy bevalljam...