Ez már örök titok marad nem kell hogy neki is faljon elég volt mikor ő meg csalt és kiderült emlékszem elviselhetetlen érzés volt meg bocsájtottam és azóta már lassan 8 év telt el vannak pillanatok mikor meg botlik az ember szeretni úgy is lehet én úgy gondolom persze nem mindenki ért velem egyet és néha nagyon nehéz úgy a szemébe nézni amit tettem de mikor látom azt a férfit akivel meg csaltam nem tudunk és valahol nem is akarunk parancsolni az érzelmeinek lehet ez nagyon sok ember biztosítékát most ki verte. Köszönöm mindenkinek a véleményét és nagyon jól esett azoktól akik meg érteték a helyzetem vagy voltak hasonló helyzetben
Attól függ, együtt akarsz-e maradni a férjeddel :)
Ha igen, akkor hallgass. Ha nem akkor elmondhatod, és megvan az esélye hogy ő szakít vagy válik. Bár utóbbi esetben lehet, hogy jobb ha te válsz, aztán eldöntöd később hogy elmondod-e.
Ne valld be! Azzal, hogy bevallod neki is szar lesz és egyébként is csak azért tennéd, hogy megkönnyebbülj! Ha már megcsaltad akkor viseld el a lelkiismeretfurdalást is!
Az efajta emberi gyarlóságot én nem ítélem el! Néha-néha kell egy kis változatosság. Csak valamit össze ne szedjen az ember! Állítólag most sok a szifiliszes!
Vannak ilyen pillanatok a legtöbb nő életében. Megtalál egy szempár s egy óra múlva szembesétáltok a parkban, vagy udvaron. :)))))) Nem kell rá magyarázat, nem kell bevallani.