"Csak ne légy szerelmes belém...mert...az úgysem lehetséges." (beszélgetős fórum)
Miért nem az írja a fórumot, akiről szól?:)
" Nagyon szép, és bőven letagadhat pár évet."
Hát ebben hót biztos voltam.:)
A többit nem ragozom tovább,végülis mindegy.Valószínű az,hogy veszett ügy.
Nem egy könnyű eset...az már biztos.
Várj,annyit már kiszedtem belőle,hogy a csaj még azt is mondta neki "sosem adtam rá okot,hogy szeress".És azt is beismerte,hogy sosem volt köztük semmi...jó ismeretségen kívül.Nem hinném,hogy hidegen hagyta volna,ha valami korábban felmerül,látásból ismerem a nőt.Nagyon szép,és bőven letagadhat pár évet.
Mindent harapófogóval kell kihúzni belőle, tehát nem akar beszélni róla, de azért azt akarja, hogy fórumot indíts róla...
Akkor annyit tudunk,hogy ezt azért nem zárhatjuk ki.Nem feltétlen dicsekszik a srác,ha egy ennyivel idősebb nő szereti(most 30,de korábbi években fiatal kis csikó volt...),ám őt hidegen hagyja.Hogy mi ment köztük...nem feltétlenül tudja bárki is...Mindegy.Nem látom sok értelmét ennek a fórumnak,bárki mondta is,hogy írd ki...Minek mondta?Azért jó találgatást,sok sikert!
Érdekel,csak túl keveset tudok az előzményekről.A srácból mindent harapófogóval kell kihúzni.
Nem,úgy biztosan nem volt.Legalábbis amennyire én tudom.Ez régi ismeretség köztük,de eddig csak barátok voltak,vagy inkább jó ismerősök.És akkor kiderül,hogy a srác beleszerelmesedett a csajba...az meg biztos nem akar tőle semmit,vagy tudom is én...és ilyeneket mond.Erre varrjunk gombot.
Ha téged ennyire nem érdekel ez a téma, akkor miért indítottál róla fórumot?
Bár tulajdonképp nekem se kötelező ide írni :))
Rokonom.Egyébként tényleg biztosan megvan,például az,hogy nem érez iránta semmit....vagy mit tudom én.
F*sza.Úgy vársz választ,hogy nem adsz érdemi információt.Remek.:)
Én is kérdeztem...Mondd csak...Nem arról van szó véletlenül,amire én tippeltem?
Nyilván, de amíg ez nem tisztázódik... A barátod helyében én ezt megbeszélném először. Biztos meg van az oka annak, hogy a nő ezt mondta, meg kéne kérdezni hogy mi az.
Jó kérdés.Nem látok senkinek a fejébe...
Lehet, hogy a nőt csak az zavarja, hogy túl öregnek érzi magát egy 30 éves férfihoz?
Talán akkor ezt kéne kideríteni, hogy vajon miért nem lehetséges? Mert akkora korkülönbség nincs köztük, ráadásul az érzelmeket úgysem lehet irányítani és a férfi már belé szeretett...
Némáne!Bagoly mondja verébnek uhu...:)
Akkor most már lepattansz a hszeimről?Köfi.:)
Hát igen...sok értelme lenne a topiknyitót bevonni abba,hogy találgassunk mi lehet a tényállás,igen...:)
Ezt nem tudom.Neki csak ennyit mondott.
Persze...a 20.hsz csupán megadja a választ a 9-re,tényleg...:)Sajnos én amikor elolvasom az egészet,akkor általában az információkat egymás mellé helyezve reagálok...Van még valami hasfájásod,vagy végre akad a topiknyitó felé érdemi mondanivalód is?
Ráadásul az nem is Erik írta...
Én elolvastam az egészet hidd el, de te nem a 20-ra reagáltál, hanem a 9-re és az totál más.....
Amelyik hsz-re reagálva rákombináltál, abban nem pont a szerelemről van szó... Csak ezért :)
Várjanak, hátha az egyik megfiatalodik.... :D
Szerelemről van szó,én arról beszéltem.Te miről?:)
Elolvastam Erik hsz-eit...Ez alapján kétséges,hogy ugyanarról gondolkoznánk.:)
Kedves Erik!
Akkor tartsd szemmel a rokonodat, mert már több milliót akar fizetni a 43 éves nőnek, ha az hozzámegy.:D:D:D
Régen az ilyen meggondolatlan ifjoncokat gondnokság alá helyezték.:D:D:D
Persze mindnyájan tudjuk, hogy az kamu fórum volt, de többeknek többnapos elfoglaltságot jelentett, ezért hálásak vagyunk!
További ajánlott fórumok: