Honlapot szeretnék csináltatni magamnak, mi a legegyszerűbb és a legolcsóbb módja ennek? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Keresek egy olyan kedves emberkét, aki esetleg most tanulja, vagy most kezdene weblap szerkesztőként dolgozni és gyakorlás képpen csinálna nekem egy szép honlapot.
Alap-gagyi szinten én is tudok FrontPage és társaival, de ennél azért igényesebbre vágyom. A téma állatos apróhirdetés lenne.
Nem lenne hátrány, ha utána én tudnám karbantrartani, ne a fejelsztőt kelljen macerálni ezzel.
Persze referenciamunka is lesz a honlap.
Előre is köszönöm és várom, hátha valakinek ez egy kis kihívást jelent.
www.gportal.hu
1-2 ezer forintba kerül. Tele sok sablonnal, csak fel kell töltened a dolgaidat. Mindent meg is magyaráz.
Szia!
www.mindenkilapja.hu
Itt ingyenesen tudsz csinálni magadnak.
Szerintem nem is bonyolúlt.
Sziasztok Kedves Tagtársaim
Megint eszembe jutott valami,most azt szeretném tőletek megtudni,hogy milyen áron lehet legolcsóbban honlapot csináltatni,vagy van e olyan oldal ahol tudok magamnak csinálni ingyenesen,nagyon szépen köszönöm a válaszokat
sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Mi a legegyszerűbb fogyókúra?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Hogyan lehet a legegyszerűbben és a legolcsóbban eljutni a Nyugati pályaudvarról Ferihegyre?
- Hol tudok a legolcsóbban szemüveget csináltatni?
- Hol lehet a legolcsóbban fotókönyvet csináltatni?