Hogyan lehet a legegyszerűbben és a legolcsóbban eljutni a Nyugati pályaudvarról Ferihegyre? (tudásbázis kérdés)
VONATTAL!!!
Már működik Bp. Nyugati p.u. és Ferihegy között a járat!
kék metró-kőbánya-rephegyi busz.
Mondjuk lényeges kérdés, hogy Ferihegy 1-re, vagy 2-re?
Nem is lenne olyan izgalmas ez a világ, ha mindenkinek csak egy dolog tetszene és egy dolog nem :) Most képzeld el, ha mindenkinek csak Olaszország tetszene, hogy férne el ott többmilliárd ember? :)
Ettől szép a világ, hogy van aki itt érzi jól magát, és van aki pedig ott!
SF
Anglia nem lesz nagy élmény :( Illetve az lesz. De inkább negatív, mint pozitív :) Szép, meg minden, de akkor is :D
SF
Azt még nem tudom,hogy 1-re vagy 2-re.Még csak most barátkozom a gondolattal,hogy kimenjek Angliába egy nagyon jó barátomhoz,mivel ő mostanában nem fog tudni hazajönni.De megmondom őszintén nekem kisvárosi libának :-),ez az egész olyan magas,mint nyúlnak a lórács.Egyedül még Pestre is nehezen akarok felmenni,nem hogy külföldre.Azért gondoltam,hogy a ti segítségetekkel egy kicsit talán fel tudom térképezni a terepet.
Köszi az eddigi hozzászólásokat! Ha van még v.mi írjátok meg minél részletesebben!
További ajánlott fórumok:
- A Keleti pályaudvarról, hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni a Nyugati pályaudvarra?
- Hogy tudok a legegyszerűbben eljutni a Nyugatiból a Déli Pályaudvarra?
- Hogy lehet eljutni a Ferihegyről a Déli pályaudvarra?
- Hogyan tudok eljutni a legegyszerűbben a Déli pályaudvarról a Nyugatiba?
- A Déli pályaudvartól szeretnénk eljutni az állatkertbe, 2-2 felnőtt, gyermek. Milyen utazási lehetőség a legolcsóbb?
- Hogyan jutok el a legegyszerűbben a Nyugati pályaudvarról a Róbert Károly körúti kórházhoz?