Hogy lehet eljutni a Ferihegyről a Déli pályaudvarra? (tudásbázis)
Ferihegy 1-ről a vonat a leggyorsabb Nyugati pályaudvarig, onnan pedig a 4-es, vagy a 6-os villamossal a Déli pályaudvarig.
A vonatra a Ferihegy épületében kell megvenni a jegyet, ott van a pénztár, ami nyitva van reggel 9-től. Azelőtt fel lehet szállni a vonatra jegy nélkül is, mert adnak az kalauzok.
Ferihegy 2-ről 200-as busz Kőbánya Kispestig, onnan a metró a Deák Ferenc térig, ott át kell szállni a piros metróra és azzal irány a Déli pályaudvar...
fix, hogy van, mivel én sűrűn repülök :) csak nem szoktam használni, mivel jönnek értem mindig a reptérre
mondom, információs pult (ha jól emlékszem, kör vagy félkör alakú, hacsak nem cserélték le már megint) és oda jutsz, ahová akarsz, ráadásul nem is drága :)
ha az éjszakai utolsó járattal érkezel - tudtommal - akkor lehet kérni esetleg Szegedre, Kecskemétre, vagy ahová épp menni akarsz, de azt nem tudom, hogy hány fővel indítják és mennyibe kerül
1. fogsz egy taxit (ami nem olcsó, de biztos oda visz, ahová menni akarsz)
2. indulnak külön kisbuszok a pályaudvarokra!!!
az információs pultnál kell igényelni a helyet és a busz azonnal indul, amint tele van :))
ez szerintem egy nagyon jó megoldás!!
NÉztem az elvirát, de nem ismerem pestet és azt írta hogy helyi közlekedés kőbánya-kispestig :S
Azt hittem van valami direkt járat a vasútig :(
További ajánlott fórumok:
- A Keleti pályaudvarról, hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni a Nyugati pályaudvarra?
- Hogyan lehet a legegyszerűbben és a legolcsóbban eljutni a Nyugati pályaudvarról Ferihegyre?
- A Keleti pályaudvarról hogyan lehet eljutni a repülőtérre a legkönnyebben?
- A Déli pályaudvartól szeretnénk eljutni az állatkertbe, 2-2 felnőtt, gyermek. Milyen utazási lehetőség a legolcsóbb?
- Hogyan lehet eljutni a Miskolc Tiszai pályaudvarról tömegközlekedéssel a barlangfürdőbe?
- Déli pályaudvarról Ferihegyre a reptéri kisbuszt hol és hogyan kell előre intézni?