A Keleti pályaudvarról, hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni a Nyugati pályaudvarra? (tudásbázis kérdés)
Ebben az esetben egyértelműen metró-metró átszállásról volt szó, amihez tényleg elég 1 sima vonaljegy.
Egyébként nem ellenem irányuló támadásnak vettem a hozzászólásodat, egyszerűen csak nem értem, hogy miért jó olyan dolognak ellentmondani, amit valaki tapasztalatból ír... ennyi! :)
De gondolom már eljutott a kérdés feétevője a keletiből a nyugatiba, úgyhogy annyira már nem is lényeges a kérdés! :D
Én ezt olvastam, de bocsánat:
"Érvényes egy utazásra, egy átszállással a BKV Zrt. járatain, autóbuszon, villamoson, trolibuszon, földalattin, metrón, fogaskerekűn a járatok teljes hosszán, HÉV-en a Budapest határán belüli vonalszakaszokon. Átszálláson kívüli útmegszakításra és visszafelé utazásra nem jogosít."
Valahogy belekerült a metró, biztosan elírták, és teljesen nyilvánvaló, hogy a nő is hülyeségeket beszélt két hónapja a metrópénztárban, legközelebb majd meg is mondom neki a magamét, esetleg a tiédhez hasonló stílusban...
Emellett pedig nem a metró-metró vonatkozásról írtam, csak arról, hogy az átszállójegy nem szűnt meg és a vonaljegy nem használható átszállásra, és fogalmam sincs, miért kellett ezt rögtön ellened irányuló támadásnak venned. :)
Egyébként nem vagyok a netről okos, pont ez az eset bizonyította be, hogy a netes "intelligencia" már régen túlszárnyalt engem. :P
Ja és legalább olvasd el, amit belinkelsz. Ott van feketén fehéren:
Az érvényesség időtartama alatt a metróhálózaton belül (ideértve a földalattit is) átszállásra jogosít, de útmegszakításra és visszafelé utazásra nem használható.
nem változott meg, a vonaljegy még mindig nem használható átszállásra
76-os troli nem jó!!!
a Nyugati táján suhan el, de ennyi
a 73-as jó, az tényleg ott tesz le, vagy a 2-es metró+ 3-as metró (ide is csak egyetlenegy vonaljegy kell, hibába szállsz át, mert ha egyszer lementél a föld alá, akkor 1 db jeggyel 1 órát utazhatsz kedved szerint:))
Nem kell. Egy vonaljegy elég és a metro a leggyorsabb az tuti! És el se lehet tévedni, nem kell kis utcácskákban trolimegállót keresni és egyebek! :) Akinek nincs helyismerete nagyon könnyen eltéved Pesten!
Én a metró-metró kombót ajánlom! :)
OK.
a trolira hol lehet venni menetjegyet?
76-as troli,
ha metrozol at kell szallni. 76-os troli KEletinel szed fel, Nyugatinal tesz le.
KEletinel meg kell talalni a megallot. Keresd szemeddel a burger kinget, es azon az oldalon lesz valahol. No, nem a Burger K elott, hanem egy utcacskat kell befel menni, kerdezz meg valakit.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok a legegyszerűbben eljutni a Nyugatiból a Déli Pályaudvarra?
- Hogyan lehet a legegyszerűbben és a legolcsóbban eljutni a Nyugati pályaudvarról Ferihegyre?
- Hogy lehet eljutni a Ferihegyről a Déli pályaudvarra?
- Hogyan tudok eljutni a legegyszerűbben a Déli pályaudvarról a Nyugatiba?
- Hogyan jutok el a legegyszerűbben a Nyugati pályaudvarról a Róbert Károly körúti kórházhoz?
- Kőbánya-Kispestről, hogyan jutok el a legegyszerűbben a Déli pályaudvarra?