Kőbánya-Kispestről, hogyan jutok el a legegyszerűbben a Déli pályaudvarra? (tudásbázis)
Szia!
Bocsi, de biztos, hogy Kőbányáról akarsz menni? A szolnoki vonatok ha befutnak:
a) azok a Keletibe érkeznek és a déliből visznek Velencére
b) Kőbányára érkeznek, de Kelenföldre kell menni, ha tovább akarsz utazni Velencére.
Az elvira ezt írja. Lehetséges, hogy minden vonat a Délibe megy. Csak így írja ki, én ezt látom.
Egyébként a kettes metró visz átszállás nélkül oda, az meg az örsről indul. én nem szeretem a metrót, inkább átszállok kétszer is...:D
Átszállás nélkül, metróval nem hiszem..:)
De van egy vonat, ami érinti Szolnokot, ez áll meg Kőbányán, de már Velencén nem.:( Viszont ahhoz Kelenföldi átszállással találsz vonatot.
Közben megnéztem és Velencén már nem áll meg az a vonat amire gondoltam..:(
Így metróval Deák tér, onnan átszállással Déli pu.
Szia!
Metróval a legegyszerűbb, bár egyszer át kell szállni a 3 metróról a 2 metróra a Deák térnél.
De van vonat közlekedés vmikor a délelőtt folyamán, ami érinti Kőbánya-Kispestet is.
Sziasztok.
Budapestiek segítségét szeretném kérni.Kőbány kiapestről szeretnénk minél egyszerübben eljutni a Déli pályaudvarra,nem szereték a gyerekekkel többször átszálni.Metróval lehet? vagy busszal?Előre is köszönöm a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- A Keleti pályaudvarról, hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni a Nyugati pályaudvarra?
- Hogy tudok a legegyszerűbben eljutni a Nyugatiból a Déli Pályaudvarra?
- Hogyan lehet a legegyszerűbben és a legolcsóbban eljutni a Nyugati pályaudvarról Ferihegyre?
- Hogyan tudok eljutni a legegyszerűbben a Déli pályaudvarról a Nyugatiba?
- Tudja valaki, hol van Kőbánya-Kispesten a volán busz pályaudvar?
- Hogyan jutok el a legegyszerűbben a Nyugati pályaudvarról a Róbert Károly körúti kórházhoz?