Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk (beszélgetés)
Mellékhatása nincs a teának, de a cickafarkfüvet nem szabad a pé. után inni, csak 14 napig! Utána ugyanis ha bebabásodik vki akkor vetélést is okozhat! Vigyázni kell vele. Amúgy a cickában az is jó, hogy gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő is. A palástfüvet lehet inni pé. után is, sőt az jó is, mert az a sárgatestfázisban segít.
Barátcserjének nincs mellékhatása. A progeszteronszintet növeli tul.képpen. Segít a ciklus beállításában, tehát menstruációs panaszok kezelésében jó meg peteérést 'csinál'.
Szeleburdi!
van már valami eredmény? Rendbejött a hőd?
Igazad lehet. :)
Nagyon eltűnt ez a fórumtéma. Eddig bolondságnak tartottam a hőmérőzést, most sem a baba miatt mérem. Az utóbbi 2 hónapban a 20. napon esett le a hőm majd emelkedett fel. Akkor 36 napos ciklusaim voltak. Most a 13. nap van és 36,1-re lement 36,5-ről. De nem most fáj a petefészkemnél, hanem tegnap fájt elég rendesen, meg azelőtt 2 napig már éreztem néha. Lehet olyan, hogy később reagál a hőmérséklet a változásokra igaz? Tehát, hogy már megvolt az ovu 1-2 napja és a hőm még csak most mutatja?
Sziasztok!
Pár hónapja mérem a hőmet, dokimnak kell a hőgörbe. 3 hónapig okés is volt, 36 napra jött meg és a peteérésig 36,4-36,7 közötti cikk-cakkos össze-vissza hőm volt majd leesett 36,2-re, emelkedett és a menstruáció első napjáig magas maradt (36,7-36,8) majd 36,3-ra leesett és meg is jött. Ez így mind szép és jó. De ebben a hónapban más a helyzet. Peteérésig megvolt a cikk-cakk, aztán leesett, emelkedett, fent maradt a hőm, majd leesett és ugye meg keleltt volna jönnie. De nem jött, hanem újból emelkedett, és csak 6 napra rá jött meg (42. napon) és azóta 3 napja 36,8 a hőm pedig nem vagyok megfázva stb. Nah erre varrjon ki gombot, ez mitől lehet?? Mensi alatt ilyen magas és tartós hőt mi okoz?? Eddig tök megbízható volt pedig a mérés a peteérésnél is éreztem emellett a peteérést, mert szúrkált mindg a petefészkemnél és mikor leesett a hőm tényleg meg is jött. Tehát mutat vmit!!!
1ébként digivel mérem reggelente.
B.Ú.é.K.!
Sziasztok. Nekünk még mindig nem jött össze a baba, igaz mostanába a hőmérőzést is hanyagoltam. Úgy gondoltam, majd jön ha jönni akar. De valahogy most a ciklusom végén azt reméltem talán sikerül, és mértem egy 36,9-et. Másnap viszont már csak 36,5 volt, és estére meg is jött.
Tehát valamit csak mutat!
Sziasztok lányok!
Én csak pár napja mérem (a menzesz utolsó napjától, ami egy hete volt) 36,7 volt reggel, de már három napja ennyi. Szerintetek izguljak, vagy 37 fölé kell, hogy menjen, ahhoz, hogy babás legyek, biztosan.
Na ezt most jól megmondtam!
sziasztok!Reggel a lázmérőm 34,6ot mutatott viszont hüvelyben pedig 36,6-ot ez a nem mindegy!
Úgy látszik ez nekem jó tanács volt!
Szerintetek normális ha mensi után 34,9-et mértem?
Lehet hogy nem jó a hőmérőm?
Igaz múlthét hétfőtől nem szedem már a gyógyszert!Ez is befolyásolhatja?
Aki tudja írjon!!!
sziasztok!én is 1 hete már hőmérőzök!mikor van peteérés?nekem folyamatosan 35,8; de ma kereken 36,0 volt!
ez miért lehetett?pedig a mensim is megvan!
a nőgyógyász azt mondta, hogy a hőmérőzést amiatt nem ajánlja, mert ha például van egy kis vírus vagy megfázás vagy bármi más, amiről még nem is tudunk, akkor máris mást mutat a hőmérő. nyáron, melegben sem megbízható!
szerinte a legtutibb az, ha három naponta együtt van a pár!
További ajánlott fórumok:
- Sikerült-e valakinek a teherbeesés, úgy hogy nem pont félidőben voltatok együtt? (peteéréskor)
- Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a total testosteron szint, mit befolyásol és a 3.36-os érték már magas? Befolyásolja a teherbeesést?
- Hogyan szedjem a barátcserjekapszulát, hogy segítsen teherbeesni?
- Igaz, hogy a menstruáció után 1-2 napig nem vagy fogamzóképes és kisebb a teherbeesés esélye?
- Lehetséges, hogy így teherbeestem?
- Sikerült már valakinek úgy teherbeesnie, hogy ultrahanggal figyelték a peteérését?