Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a total testosteron szint, mit befolyásol és a 3.36-os érték már magas? Befolyásolja a teherbeesést? (tudásbázis)
Túl súlyom van, nem is kevés!
Január óta csinálom a diétát, eddig 8 kg-t sikerült leadnom, de még nagyon sokat szeretnék!
A Tűű doktort felhívtam még januárban és ott csak március végére kaptam volna csak időpontot, így Veszprémben kerestem egy másikat, aki előbb tudott fogadni. Mihamarabb szeretnénk babát, ezért hamar elszerettem volna kezdeni a gyógyszer szedését és a diétát.
Tényleg csináltass hüvelyi uh-t, hasin nekem sem látszódnak a ciszták. De az IR-nek egyébként nem feltétele a PCO-s petefészek.
Én még nem hallottam, h egyszerre kell reggel bevenni mindhárom tablettát, azt gondolnám, h reggel-délben-este.
Nekem reggel és este kellett 850 mg-ot.
(Javaslom, h keresd meg itt a fórumon bcicus nevű fórumtársunkat, Ő nagy szakértő ebben.)
3X500-at szedem. Veszprémbe járok, Dr. Nyárádi Attilához. Eddig egyszer voltam nála, ő Keszthelyre irányított és ott vették le a vért és ott csinálták meg a hasi ultrahangot is.
Nem tudom pontosan, hogy PCO-s vagyok e, de a mensim megjön rendesen, cisztát nem találtak az ultrahangon, és már egyszer teherbe is estem, bár a baba sajnos nem maradt meg.
Most olvastam utánna ,hogy a magas testosteron szint megakadályozza a peteérést és PCO-ra utal.
Ezt a hormont a ciklus 3.napján érdemes elvégezni mert mindig külömböző értéket mutat.
Neked mikor volt a v.v?
Többi hormonod milyen lett?
Megmondom őszíntén nekem ezzel testosteron szintel soha nem foglalkoztak.Én jó pár éve járok baba miatt dokihoz,most éppen lombikra de ezzel nem foglalkoznak.Megnéztem a régi v.v-s papírjaimat és azon még 4,5 volt a határérték és nekem mindig 3 körül volt.
A mostaniakon 2,9 a határérték de szerintem nincstúl nagy jelentősége.
Nekem az FSH hormonom magas,vagyis kimerülőben van a petefészkem ezért kell a lombik.
A véleményed szerint a total testosteron értékem, ami 3,36 lett 2,9 helyett, az is nagyon eltérő?
Babát lehet vállalni ilyen értékkel? Vagy az is lehet, hogy nem is jönne össze ilyen értékkel?
Nagyon sajnálom a történteket!Nagyon nehéz lehet ezen túl jutni.
Ez az inzulin viszont szintén nagyon magas!
Dohányoztam, de nagyon keveset szívtam, leszokóban voltam. A terhességgel, a méhlepénnyel, a magzatvízzel, a magzattal a terhesség 19. hetéig minden rendben volt.
A decemberben végzett inzulin vizsgálatom eredménye az egy órás terhelés után 285.
Hencsi!
Nem dohányoztál véletlenűl a terhesség alatt? Mert állítólag a dohányzás nagyon befolyásolja a méhlepény állapotát!
További ajánlott fórumok:
- Baj ha egy férfinak sűrű a spermája, mire utal? Ez befolyásolhatja a teherbeesés százalékarányát?
- Szerintetek a keresztnevek mennyiben befolyásolják a teherbeesés lehetőségét?
- Az anya és apa vércsoportja mennyire befolyásolja a teherbeesést?
- Ez mennyire befolyásolja a teherbeesést? Többi lent!
- Mennyire befolyásolja az emelkedett tesztoszteron a teherbeesést?
- Mennyire befolyásolja a tejfehérje allergia a teherbeesést?