Mennyire befolyásolja a tejfehérje allergia a teherbeesést? (tudásbázis)
Gyógyítható a tejfehérje allergia, mert emésztési probléma. Ezért is nem jár rá adókedvezmény, mint a laktózérzékenységre vagy a cukorbetegségre.
Talán keress fel orvost, aki erre szakosodott.
Igen, minden diétát lehet tartani, csak elég nagy odafigyelést igényel, ami könnyen tanulható.
Én biztos nem azon gondolkoznék, hogy hatással van-e a teherbeesésre, hanem azon, hogy tudnám betartani, és nem eleve abból indulnék ki, hogy mi van, ha nem 100%-osan tartom.
Ilyen eleve nincs, mert vagy tartom a diétát, vagy nem, köztes állapot, csak kicsit nem tartom, olyan nincs...
A tejfehérje allergia egy olyan állapot, ami gyógyítható. Fél-egy év teljes mentesség után visszavezethetők lassan, módjával a tejfehérjét tartalmaz ételek.
Miért nem erre törekszel a gyulladásos állapot fenntartása helyett?
Ha már kimutatott reakciód van a tejtemékre, akkor miért fogyasztod? Én sem fogyasztok tejterméket (nem a babatéma miatt) és simán lehet így élni, ma már annyi finom vegán termék van.
Azt tudod, hogy hiába nincs azonnali tüneted, a testedet belülről rombolod minden egyes tejfogyasztással? Hosszú távon fognak jelentkezni a következmények, autoimmun betegségek, stb.
Olvass utána a tejnek, nézz meg egy videót a mai tejipar működéséről és garantálom, többet nem engedsz le egyetlen kortyot sem a torkodon...
Van egy barátnőm, akinek sehogy sem sikerült a teherbeesés. Aztán drasztikusan változtatott a táplálkozásán és összejött a baba. A legfontosabbnak utólag a tejtermékek teljes elhagyását tartja. Nagyon sok mindent befolyásolnak hormonálisan a tejtermékek a nőkben. Szerintem igen, ha betartod a diétát, azzal teszel a teherbeesésért, ha meg tejtermékeket fogyasztasz, azzal nem teszel jót magaddal tejfehérjeallergia esetén.
További ajánlott fórumok:
- Baj ha egy férfinak sűrű a spermája, mire utal? Ez befolyásolhatja a teherbeesés százalékarányát?
- Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a total testosteron szint, mit befolyásol és a 3.36-os érték már magas? Befolyásolja a teherbeesést?
- Szerintetek a keresztnevek mennyiben befolyásolják a teherbeesés lehetőségét?
- Az anya és apa vércsoportja mennyire befolyásolja a teherbeesést?
- Ez mennyire befolyásolja a teherbeesést? Többi lent!
- Króm, nikkel és palládium allergiám van. Ez befolyásolja a teherbeesést?!